Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
meble |
kto w Łomży bądź w pobliżu robi meble w naturalnej dębowej okleinie ? ktośiek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: meble |
nikt i w tym problem baza
|
|
Sprawdż w Devo - oni mogą zrobić wszysko. anitek i spółka
|
|
też się interesowałam tematem i oto co znalazłam: zobacz tutaj: http://www.family-pine.pl/ http://www.supermebelki.com malina_ad4
|
|
droga malinko interesują mnie meble w okleinie dębowej ! jak widać w jednym jak i drugim przypadku zakłady te robią meble z sosny ! ale dziękuje wszak bardzo ! i pozdrawiam ktośiek
|
|
zadzwoń pod nr 605545407 firma istnieje od 1982 r. robią drzwi-meble w naturalnych okleinach
|
|
kawosz podaj jakiś namiar to ci coś polecę jak chcesz tak bardzo ....
|
|
Jakiego typu mają być te meble ?
|
|
Meble w każdej okleinie naturalnej robią U Rumińskiego.. Meble Rumiński Ul. Poligonowa 20 lub 22 badajże. Budynek dobrze widoczny.. Szybko i solidnie wykonane Meble Polecam ! ...
|
|
dziękuje za wszystkie sugestie !co do mebli to chodzi mi o stoli tv komoda i jakaś witrynka to wszytko !ROBCIU PISZ kometa10@autograf.pl ktośiek
|
|
polecam rowniez ruminskiego
|
|
kawosz poszło już
|
|
Jakiś czas temu do domu i do mieszkania w bloku, robił mi meble do kuchni gość z ul Meblowej o nazwisku Lewicki. Były to szafki, półki , witrynki, stół, stolik, ławy i krzesła. Co prawda to z DĘBU - mojej tarcicy, ale jakieś tam boki-części , dorabiał w naturalnej okleinie. Podjedż i zapytaj ,
|
|
zezowate szczęscie i jak wyszło ? tak pytam z ciekawości :)
|
|
Jestem zadowolony,
|
|
no widzisz i to się nazywa fachowa robota :)
|
|
A i jeszcze, dorabiał mi futryny do drzwi ( nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale swego czasu kupiłem drzwi i futryny z litego mahoniu i były one, te futryny za wąskie, nie kryły szerokości ścianki ) dowiozłem mu materiał i dorobił. Wyszło OK!
|
|
robciu, pracujesz tam ?
|
|
nie ale akurat znam tego gościa .... spoko
|
|
Robciu w tartaku robi.
|
|
mały ty to jak coś powiesz he he he heeee :)
|
|
bo _mały_ Wojtuś , to gieniuś jest ,
|
|
o i to jaki hahahaha ale spoko :)
|
|
robciu,przecież kiedyś coś o rżnięciu pisałeś więc myslałem ,że w tartaku robisz.
|
|
Z tego co wiem styl-mebel robi takowe meble. Swój zakład mają w kupiskach nowych, najlepiej podjedź i zapytaj albo wygoogluj sobie namiary. pozdrawiam. "W marzeniach i miłości nie ma rzeczy niemożliwych" Janus Arony
|
|
ja też znam Pana Lewickiego, pamiętam jeszcze jak miał zakład koło cmentarza starego, to było dawno,dawno temu...kiedyś zawsze na Jana nosiłam mu i jego ś.p. zonie kwiatki imieninowe ,stare,dobre czasy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |