niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co sądzicie o takiej opiekunce

wypatrzone w dziale ogłoszeń:

"Chętnie podejmę się opieki Twojego dziecka u siebie w domu. Mam 23 lata, jestem mama dwóch córek 7-letniej i 1,5 rocznej.

telefon: 519412437 e-mail: milena_172@wp.pl
ogłoszenie dodane 2012-02-20"

pozostawiam bez komentarza...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co sądzicie o takiej opiekunce

A co w tym dziwnego?

23 lata, 7-letnia córka.... ja bym swoich dzieci pod opiekę jej nie powierzyła

Wcześnie mama zaczęła swoją przygodę z seksem

oj tam

No i co z tego? Nie wiem po co założyłaś ten post. Jej życie,jej sprawa.

mala-mi nie bulwersuj się, trzeba było nie pisać ile masz lat, to byś tę robotę dostała ,

15 letnia dziewczyna trzyma za reke swojego 1-rocznego synka-ludzie nazywaja ja dziwka lecz nikt niewie ze w wieku 13 lat została ona zgwałcona.
Ludzie nazywaja kogos grubym - nie wiedza ze moze on cierpiec na powazna chorobe ktora sprawia ze takim jest. Ludzie nazywaja starego czlowieka brzydkim nie wiedza ze zostal on powaznie ranny w twarz walczac za nasz kraj na wojnie. Ludzie nazywaja kobiete lysa lecz nie wiedza ze ma raka.

Zanim zaczniesz KOGOKOLWIEK osadzac pomyśl troszke - to nic nie kosztuje:)

widzialam lepsze ogloszenie, ktoś szukał opiekunki do dziecka o ,,milej aparacji" myslalam ze dla rodziców liczą sie inne cechy przyszlej niani

h0jowe forum

Za pilnowanie mnie matka chciała placić po 12 zł za godz.i nikt się nie zgłosił.

kicia899, ludzie dają jałmużnę żebrakowi nie wiedząc, że on zaparkował swego Merca za rogiem ...

To jak młoda mama to co, dziecko ci zmolestuje!!!!

Idiotyczny post.

Nie wiesz co zrobią twoje dzieci mając 15 lat

kicia899--- 100% racji. A co do tej dziewczyny z ogłoszenia z chęcią bym taką dziewczynę zatrudnił gdybym miał taką potrzebę.

odpowiedzialna dziewczyna, urodziła w tak młodym wieku i wychowuje swoje dzieci. Dodatkowo chce pracować ... godne podziwu bo opieka nad trójka dzieci to dopiero ciężka praca. Z jednym jest trudno :)

zezowate szczescie zaproponuj takiemu kupno chociaz by bulki a dowiesz sie gdzie jego "merc" stoi :)

niemasz potrzeby pomagania innym nie pomagaj ale tez i nie osadzaj bo niewiesz co Cie czeka kim Ty kiedyś bedziesz i jakie będą Twoje dzieci...

zezuś to nie moje ogłoszenie ale denerwuje mnie to,że ludzie kogoś nie znają a oceniają pochopnie. To co,że szybko została mamą? Jest wiele takich przypadków i są to normalne dziewczyny i wychowują swoje dzieci na wspaniałych ludzi

No tak, wiemy tylko,że mniej skutecznie znała się na antykoncepcji niż niektóre jej rówieśnice.Urodziła,wychowuje,chce dorabiać i po co szukać sensacji?

Niech ci co ją krytycznie oceniają popatrzą na siebie,nie wierzę,że są tacy święci

nie sądźcie a nie będziecie sądzeni !

ktośiek

ej zalozycielko tematu zajmij sie lepiej swoimi sprawami a nie wtykaniem nosa w czyjas dupe...
chciala urodzila opiekuje sie itd...h*j cie obchodzi w jakim wieku...napewno wydaje sie dojrzalsza od ciebie skoro nawet pomimo swoich maluchow chce zajac sie i cudzym..zadna praca nie hanbi a dzieci to nie jest blad w zyciu czlowieka...nawet jesli sa poczete w mlodym wieku..ja o swoje pierwsze dziecko staralamsie juz w wieku 17 lat(nie wyszlo) zaszlam jednak troche pozniej i mam teraz 3..jestem happy z tego powodu choc czasem mam ochote ich po katach porozstawiac...
wiec zastanow sie najpierw zanim cos powiesz idiotko badz idioto

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Ja uważam że na opiekunkę nadaje się wybitnie,świadczy własnie o tym to że została matką w tak młodym wieku. (widać że właśnie do tego jest stworzona)

Kicia 889 masz racje ludzie teeraz patrza na wygląd

a ja bym taka matke zatrudnila predzej jak marudzaca i zdewasciala emerytke, ktora nawte sie z dzieckiem nie pobawi. Jesli dziewczyna urodzila w tak mlodym wieku i ma dwoje dzieci to ma dosiwadczenie niemale, tym bardziej, ze musiala tak szybko dojrzec do zycia doroslego

lauracrow1 zgadzam się z Tobą:)

Trudno jest znalezc dobra opiekunke do dziecka a jeszcze trudniej jest znalezc dobre dziecko :P

Tylko Bóg moze mnie sadzic…

mnie zastanawia inny aspekt sokor jest matka 1,5 rocznego dziecka to kto będzie tego dziecka pilnował, i kto pilnował; jak tak 7 latka?

no ale nie w tym rzecz, głupi temat i tyle, szukasz opiekunki czy pretekstu do gadki szmatki? plotkaro :P

Przynajmniej szybciej dzieci wychowa i będą pracować na jej emeryturę bo na ZUS nie można liczyć jak to panowie posłowie mówią .

premi przecież była mowa że w domu opiekunki dzieci w tym wieku bowią się już same z sobą więc to raczej jest pozytyw.( podopieczny nie wyrasta na samoluba i egoistę.)

normalne ogłoszenie

evelinee czy Ty jesteś taka święta, jeśli tak to rzuć kamieniem w monitor, własny monitor to tak dla pewności żebyś komuś szkody nie narobiła.

martuchnam....
Jeżeli masz trójkę dzieci, to pewnie tak samą klną jak Ty :) Nie widzi mi się to, żeby matka tak na forum przeklinała i wyzywała kogoś. Żałosna jesteś. Jeżeli już chciałaś jej dogryść to było przynajmniej się opanować ;x

osobiście nie mam małych dzieci, ale taką opiekę bym chętnie zatrudnił :)

czarna ja pier***e co o mnie mowia i mysla...wyrazilam wlasne zdanie na swoj sposob..a co do moich dzieci mylisz sie nie klna..ale ja tak lubie i nawet nie zamierzam sie zmieniac..nie zamierzam tak jak wiekszosc tu udawac kogos kim nie jestem..lubie klnac pobawic sie i wszystko co jest nielegalne i niedozwolone i h*j komu do tego...jestem jaka jestem a ludzie ktorzy mnie znaja kilka badz kilkanascie lat od zawsze widzieli ze nie owijam w bawelne i mowie to co mysle...a wiec jeb*c wszystkich ktorzy interesuja sie zyciem innych niech pilnuja wlasnych dup

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

wcześnie zaczeła dziewczyna

baza

Wiek nie ma tutaj większego znaczenia,skoro ma dwoje dzieci i je wychowuje,to wszystko gra.Widziałam opiekunkę 40-45 lat,jak szarpała dziecko,bo chciało od niej bułkę.Ludzie mają w oczach wypisane jacy są,jeśli ktoś to potrafi odczytać znajdzie odpowiednią osobę do dziecka-;)

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

kicia899 wreszcie ktoś na tym forum normaLnie mówi, pozdrawiam!

A ja bym nie zostawila swojego dziecka pod opieka tej pani, to nieprawda ze jest do tego stworzona by wychowywac dzieci, to jest nieodpowiedzialnosc by w tak mlodym wieku sypiac bez zabezpieczenia, a potem nic dziwnego 23 lata i juz 2 dzieci... jakie ona ma doswiadczenie? Szuka pracy opiekunki i to u siebie w domu , dlaczego? -poniewaz z braku wyksztalcenia nie moze znalezc innej pracy wiec idzie na latwizne i chce bawic dodatkowo cudze dzieci. Taka prawda, rozsmieszaja mnie obroncy ktorzy wypowiadaja sie na ten temat. Zreszta jak macie takie serce i zaufanie to prosze zatrudnijcie te pania. Jestem pewna ze po przemysleniu, zadne z was nie zatrudni tej dziewczyny!!!

ty pocoinaco zebym potrzebowala napewno bym ja wziela...ja mialam 23 lata i rowniez 2 dzieci i co w tym zlego...to byla moja swiadoma decyzja ze chcialam miec dziecko w wieku 17 lat...teraz mam 30 i 3 dzieci z czego 2 jest w wieku szkolnym..poza tym brak wyksztalcenia nie jest przeszkoda..doswiadczenie jest potrezbne w znalezieniu pracy...a wole osobe doswiadczona bez papierow niz glaba po 5 fakultetach z tytulem magistra co nic nie potrafi niestety..
a wiec pocoinaco twoje argumenty sa do dupy

martuchnam kazdy ocenia wedlug siebie

martuchnam kazdy ocenia wedlug siebie
dlatego los tej dziewczyny jest ci bliski

A co tu oceniać innych??Niech każdy patrzy na siebie!!Najlepiej to jechac po innych zeby dowartościować siebie.Wstydzcie się!

pocoinaco ja zdecydowalam swiadomie w wieku 17 lat o posiadaniu dziecka...nie znasz mnie tak jak i nie znasz jej wiec skoncz to pier***e na czyjs temat i zajmij sie wlasna ****..
nie ocenia sie ksiazek po okladkach.....jak zwykle i jak wiekszosc polakow wiesniakow zajmujesz sie cudzym zyciem i wpierdal****z swoj noch w cudza dupe a nie wlasna..dobra rada skoncz to i zajmij sie soba

ps..gardze takimi ludzmi jak ty i wielu innych...rzygac sie chce jak sie widzi posty lub komentarze typu *co ona zrobila lub jaka jest* bez poznania drugiej osoby..

martuchnam - Hehehe prawda w oczy kole. Jak to mówią uderz w stół a nożyce sie odezwą. I tak wogole nie wpier...am sie w czyjes zycie. Wypowiedzialam sie jak wiekszosc. To ty opisujesz ze zaszlas w ciaze w wieku 17 lat wiec odbij hehehe.... Rusz mozgiem i zacznij myslec TO NIE BOLI !!!

ale ty chyba nie umiesz czytac...ja swiadomie chcialam dziecka w wieku 17 lat a wyzej napisalam ze nie wyszlo i zaszlam w ciaze pozniej...zaloz okulary pajacu lub skoncz szkole i naucz sie czytac...a prawda mnie nie kole..ja sie nie mam czego wstydzic...mam wspaniale dzieci dobrego meza itd...a poza tym mam wlase zdanie i pewosc siebie ktorych to cech ci chyba brakuje...a juz napewno oceniajac ludzi po okladce to brakuje ci mozgu..

boli cie co? heheheh nie przezywaj juz tak

ty jestes niespelna rozumu maly czlowieczku..

Martuchna na wredną osobę trafiłaś nie długo trolle będą mówić pisać jak żyć.

hey Andy C sloneczko....widze wlasnie ze to jakis totalny looser...ale ja juz swoje zdanie powiedzialam...tacy jak on nie zniza mnie do swojego poziomu tylko po to zeby doswiadczeniem w glupocie pokonac...

Hej Martuchna ja Ciebie lubię bo masz własne zdanie i jesteś bezpośrednia znasz swoją wartość . Hmm... ktoś tam nijaki chce w prostacki post chce się podbudować w necie chyba w realu nie za bardzo może wyrazić swoich poglądów bo by spotkał się z powszechną krytyka.

hahahahaha wiekszosc tu ludzi nie potrafi wyrazic swojego zdania f2f..(face 2 face)...udaja chojrakow schowani za kompem.....musza byc zakompleksieni skoro swoj zal i niezadowolenie oraz agresje wyrazaja tylko a forach takich jak to a poza tym nic madrego ani przydatnego nie potrafia powiedziec

Martuchna hymmm... założycielką tematu nie jest mamo ? bo by nie zakładała takiego durnego postu.

raczej chyba nie...eventualnie wychowuje dzieci po bozemu i stad to wszystko czyli zero rozmow o sexie zero o zabezpieczeniach i ogolnie zero o wszystkim...czyli tak jak w wiekszosci polskich rodzin gdzie sex oraz zabezpieczenia przed ciaza sa tematem tabu(totalne zacofanie),ze szkol wycofali wychowanie sexualne a potem ku**a lamentuja ze dzieci rodza dzieci...
ja juz powiedzialam ja bym taka osobe zatrudnila gdybym tylko potrzebowala opiekunki moja terrorystka uwielbia sie bawic z innymi dziecmi..i wole mloda osobe z dzieckiem wlsnaym zatrudnic iz jakas dewotke przy ktorej dziecko ma byc cicho bo ona rydzyka slucha oglada itp

Martuchna hmm. ja nic nie wiem o wychowaniu dzieci:))) ale w tych rozpasanych czasach trudno wychować dziecko bo z jednej strony chuchać to tak nie za bardzo bo drugie dziecko wejdzie na głowę.

ja nie chucham i nie dmucham na dzieci...one maja nauczyc sie samodzielnosci...kilka siniakow tyg to nic zlego..poza tym napewno moje dzieci wiedza co to sex z czym sie to wiaze i jakie sa konsekwencje braku zapbezpieczenia...ogolnie rozmawiam z dziecmi o wszystkim na duzo im pozwalam ale tez mam pewne wymagania i wcale a wcale nie zaluje i nie zalowalam tego ze mialam dzieci w mlodym wieku

: martuchnam Zacznę od poczatku. Ja wyraźiłam swoje zdanie na temat zalozonego tematu. Ty odpowiedziałas na mój post bo nie spodobało ci sie moje zdanie . Opisałas swoje życie , wiec nie pisz mi ze ja sie wpier...lam w czyjes sprawy bo nawet zdanie nie napisałam o Twoim życiu. Naucz sie dziewucho czytac ze zrozumieniem . Gdzie bylas kiedy w szkole tego uczyli?? Pewnie sie gźiłas po kątach w koncu zaszłas w ciążę. życie twoje to to forum 4lomza ,zajmij sie swoimi dziecmi a nie płytkimi wypowiedziami . Jestes bez wykształcenia i bez pracy, sfrustrowaną babą. Moja polemika z toba nie ma sensu. Dlatego nie zniże sie do twojego poziomu i moja dyskusja z tobą dobiegła końca. Jesteś ŻAŁOSNA !!!!! Hehheheeee.....................

szkoly skonczylam i nie opisalam swojego zycia tylko odpowiedzialam na twoje slowa krytyki...zalosna i sfrustrowana jestes raczej ty(moze nawet bez zwiazku i bez dzieci)...ja nie wypowiadam sie o innych osobach nie znajac powodu takiego stanu rzeczy..a poza tym mnie nie interesuje opinia innych o mnie i mojej osobie ja zyje dla siebie a nie dla ludzi...
kicia wczesniej dosc dobrze to napisala
Autor: kicia899 (---.156.techtel.pl)

Data: 21-02-12 16:01

15 letnia dziewczyna trzyma za reke swojego 1-rocznego synka-ludzie nazywaja ja dziwka lecz nikt niewie ze w wieku 13 lat została ona zgwałcona.
Ludzie nazywaja kogos grubym - nie wiedza ze moze on cierpiec na powazna chorobe ktora sprawia ze takim jest. Ludzie nazywaja starego czlowieka brzydkim nie wiedza ze zostal on powaznie ranny w twarz walczac za nasz kraj na wojnie. Ludzie nazywaja kobiete lysa lecz nie wiedza ze ma raka.

Zanim zaczniesz KOGOKOLWIEK osadzac pomyśl troszke - to nic nie kosztuje:)

Martuchna masz racje. A do wypowiedzi kogoś tam nie wypowiem bo ta osoba popada w skrajność ......

Bijta się bijta,przecież taki wielki problem macie do rozwiązania :D

martuchnam:
Nie patrz na innych, mnie to nie interesuje. W 17 latach o dziecko się starałaś :) Hmm ... Rozmawiałam o tym z siostrami. Patrząc ze się starałaś w 17 latach o dziecko i masz już trójkę to pewnie jesteście w podobym wieku, może nawet i starsze. Wiesz co .. pokazałam im Twój post, jak klniesz i opowiadasz głupoty. Wyśmiały Cię i współczują Twoim dzieciom.. A Moja Mama aż się przestraszyła mimo iż paracuje w takiej pracy, że takie rodziny zna. (Patologia) Ja też mam swoje lata mimo, że nie mam jeszcze swoich dzieci, ale w takich warunkach bym ich nie wychowywała, klnąc przy nich, pewnie i ie źle tam się dzieje. Zastanów się .. W 17 latach nikt o dziecko się nie stara chyba, że mieszka w patologi i z domu chce się wyrwać. Już nie mówie o tej dziewczynie z góry, bo chce zarabiać i jej się nie dziwie. Ale Ty na ten temat się nie wypowiadaj, bo zrobiłaś z siebie pośmiewisko. Matka, wychowująca trójkę dzieci i co drugie słowo wyzywa pewnie ich od tylko jakich popadnie. Ja już to widzę jak to jest więc już się nie tłumacz. Aby Twoja córka nie była taka jak Ty i w 17 latch o dzieciach nie myślała tylko o nauce, aby wyjść na ludzi. POWODZENIA,a zarazem współczuje

martuchnam: to margines spoleczny toż to widac na odleglosc.

Nie Pozdrawiam

xxx_91 bardzo dobrze podsumowałaś tą "mamusię". W wieku 17 lat matką chce zostać jedynie DZIECKO chcące się wyrwać z domu, w którym najlepiej się nie dzieje.

martuchnam - jeśli już jesteś mamą, zachowuj się jak mama, bo niektóre zachowania prezentowane tu przez Ciebie nie wypadają rodzicom.

ooooooooooooo kolejni oceniajacy ksiazki po okladkach...wow...popisaliscie sie nie ma co...
1.nie pochodze z patologicznej rodziny
2.jestem szczesliwa zona i matka
3.moje dzieci sa normalnie wychowywane nie klna ucza sie itd
a wiec h*a wiecie cokolwiek..
ja jestem soba klne bo lubie nie udaje kogos kim nie jestem tak jak wy niedorozwoje...
tak staralam sie o dziecko w wieku 17 lat...nie wstydzesie tego..sama doszlam do wszystkiego co mam czyli super dzieci meza zaje***e dobrego pieniedzy domu samochodow i wlasnej dzialalnosci..nie jestem sfrustrowana matka polka..JESTEM SOBA I JESTEM Z TEGO DUMNA!!!!!!!!!!!a wy dalej udawajcie kogos kim nie jestecie..Je**c wasza opinie ja wiem na co mnie stac i jaka osoba jestem...

nawet moim dzieciom powtarzam zeby zyli dla siebie i wg siebie i swoich zasad i swojego sumienia wtedy beda happy...ja tak robie zyje w zgodzie ze soba z moja natura...nie interesuje mnie opinia innych ludzi o mnie wazna jest tylko dla mnie opinia mojej rodziy moich przyjaciol....

Martuchna , pan Andy C ,wspominał że niezla paszteciara z ciebie. Dieta się kłania. To ja już nie chce wiedziec jak ty wygladasz. Podobno jarasz jak smok, przy dzieciach klniesz pijesz itd. Matka z ciebie żadna. Podobno dzieci same musza obiady sobie gotowac. A i jeszcze jedno Andy C wspominał coś że lubisz dziewczynki. To prawda??

Nie Pozdrawiam

Wiecie aż żal czytać te wypociny wasze,WAS DOROSŁYCH porządnych ludzi. Ogarnijcie się i skończcie tę szopkę.

Martuchna no zobacz kolejny marny prowokator się znalazł!

ktoś15 matki i ojca moherów musisz słuchać:)))) bo ja tego słucham mimo 70 lat:))))
http://www.youtube.com/watch?v=ikr0ljg9qLc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org