Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie gaz? |
Gdzie najlepiej i najtaniej zalozyc gaz ? sekwencja????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie gaz? |
spytj lepiej gdzie dobrze robią taką instalację...
|
|
założyć ci?
|
|
Nie wiem gdzie najlepiej ale w razie czego to nie w Jarnutach. Wszyscy chwalą ale tam jest zdzierstwo i naciąganie. Odradzam
|
|
o Jarnuty ? hmmm odradzam
|
|
Masakra ...
|
|
a gdzie jeszcze mozna bo pytalem tu i tam ale wszedzie chca od 2 tys w gore
|
|
zwykly gaz 1500 mi krzyknal a za sekwencje 2200
|
|
Polecam senatorska,profi i bez jakichkolwiek wymowek.jak chcesz tak ci zrobia BACA
|
|
senatorska polecam .
|
|
To idzcie i zrobcie sobie za 1,500 to bedzie wam sie jeba.lo co chwila. Jacy z was popierdole** ludzie. Wszystko chcecie za darmo i to malo tego - to co najlepsze chcecie za darmo prawie no. ...
|
|
a ile tam na senatorskiej biora >??
|
|
Piątnica - Nowoprojektowana u Wojtka - 2000zł i masz lux sekwencję
|
|
cena za sekwencję do 4 cylindrówki wszędzie będzie powyżej 2tys, bo takie ceny, jak chcesz dobrze i bez komplikacji jedź na Senatorską i pamiętaj, nigdy w takim przypadku tanio nie równa się dobrze, ja wolałbym dac 100-200zł więcej ale miec spokój i nie martwic się o gwarancje czy jakieś naprawy ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Kubuś piątnica
|
|
Wszędzie z wyjątkiem Jarnut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Polecam Mak-Rob przy Senatorskiej, polecił mi znajomy, a w poniedziałek robię u nich 3 swoje auto, zawsze było lux, nie dośc, że jeździło to bardzo dobrze, to i wszystko było poukładane i pochowane elegancko np. wlew gazu przy oryginalnym wlewie paliwa, sprytnie schowany przełącznik itp
|
|
Z instalacją gazową to jest tak jak z samochodem . Jeździsz "maluchem" i jeździsz mercedesem.Porównaj sam. W chinach też wyprodukowali super samochód , bo tani. Decyzja należy do Ciebie.
|
|
piątnica u Wojtka polecam ja tez tam zakladalam i bez zadnych zastrzezen
|
|
co wy do tych JARNUT macie nie pasuje to nie jazdzic tam banda debilów i przypałów do KUBUSIA jedzcie on wam napewno lepiej zrobi hahaha
|
|
Lepiej lub gorzej alecoś tam zrobią,a tam za nic się płaci i to słono.
|
|
Tylko i wyłoncznie kubuś piątrnica reszta to naciągacze....... Napewno nie pożałujesz na 100% ja mam juz ponad 4 lata i nie narzekam a panowie na senatoskiej juz raz mi zakładali to im podziekuje bardzo........
|
|
Panu Andrzejowi z Jarnut Też podziekujemy....... stanowczo odradzam....chyba ze ktos ma dużo pieniędzy na wyrzucenie za wszystko zdziera podwójnie albo i potrójnie....
|
|
no tak najlepiej darmo hehe juz nie gadaj ze tak zdziera chcesz miec dobrze zrobione to i trzeba zaplacic ???
|
|
Wstawiałem na Senatorskiej w dwóch autach sekwencje i w żadnym nie miałem problemu także polecam. Słyszałem że dobrze zakłada instalacje Dylu w Piątnicy nie mylić z Kubusiem broń Boże:))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |