Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jeziorko |
witam czy ktoś się może orientuję z kont jest taki gruby ochroniarz z jeziorka milano..i jak sie nazywa bardzo proszę o pomoc. NINKA88
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jeziorko |
trzeba było go zapytać
|
|
taki starszy gbur ?
|
|
heh tak taki stary gbur NINKA88
|
|
z jeziorka z milano ?
|
|
tak NINKA88
|
|
coś nie tak z tym gościem czy jak ,bo nie wiem czy mogę coś na jego temat napisać
|
|
wczoraj wyskoczyl do mnie z łapami za nic wiec sie pytam jeżeli możesz to proszę żebyś powiedział NINKA88
|
|
trzeba było nie jechać to niktm by do ciebie nie wyskoczył z łapami :)))))))
|
|
a to nie moja sprawa , więc się nie wtrącam . w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo .....
|
|
za free ochroniarze nikogo nie atakują musiałaś żle się zachowywać :))))
|
|
jeżeli nie masz nic do powiedzenia to nie wtrącaj się każdy ma prawo jechać gdzie chce a że trafiają sie takie sku....to inna sprawa NINKA88
|
|
Masakra ...
|
|
jedz z powrotem do jeziorka zapytaj szefostwa o tego gbura a póżniej stań z nim do walki:)))))
|
|
żenujące...
|
|
a widzicie jakie wy jestescie buraki pewnie same blm i bkl hehe NINKA88
|
|
nie ja wypraszam sobie , jestem BL
|
|
to tyczy sie do tych co nie umieją na żaden temat odpowiedzieć są tu jak szczebiotka... NINKA88
|
|
sama jesteś burakiem ja mam tablice BL
|
|
ale i tak jestes burakiem akurat ty!!nawet jak masz BL NINKA88
|
|
buraki z was ja mam samo B Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
chciałabyś nawet do pięt mi nie dorastasz idiotko nara pozdrawiam szukaj dalej ale w du.....pie mózgu
|
|
aha ....
|
|
Miarą inteligencji nie są litery na tablicy rejestracyjnej
|
|
mala-mi :) Swięte słowa:)
|
|
ja byłem wczoraj całkiem przypadkiem w Jeziorku i powiem że ten stary gruby cwel tez mnie wkurzał. Stał przy barze i odganiał mnie dwa razy, musiałem się tłumaczyć że czekam żeby kupić piwo. Pewnie jeszcze nigdy w ten kanciaty ryj nie dostał ........
|
|
święte słowa zbychu NINKA88
|
|
Z jakiego "konta" on ci jest ..nie wiem, ale "skąd" tez jest dla dla mnie zagadką......
|
|
co wy chccecie od BLM czy BKL ja wiem ze BL niektorzy to gorze buraki od nich
|
|
jest kozak jak ma kumpli przy sobie... NINKA88
|
|
jest ochroniarzem więc chroni ludzi taka jego praca ....
|
|
wlasnie chroni ludzi i to jego obowiozek a jak stoi na parkingu to jego obowiozkiem jest tez zeby nikt ci nie zastawial wjazdu na kilka godzin NINKA88
|
|
czy wyjazdu ?
|
|
sorki wyjazdu NINKA88
|
|
to kawal ........ jest z lomzy jezdzi golfem 2 taki grafit wiecej info nie mam ale wiem ze on ma napady i potrafi za free jak mu ryj nie podpasuje bez urazy oczywiscie
|
|
dzięki kolego.. NINKA88
|
|
wiesniakow trzeba karac bez urazy.Trzeba ich w ryj lac bo inaczej nierozumieja,a ochrona ma racje tepic bydlo.
|
|
bydlo to cie zrobiła buraku na ojom sie prosisz ludziu?? NINKA88
|
|
jesli ktoś ma jakieś informacje jeszcze to poproszę... NINKA88
|
|
Ej nina88 chodziles lub chodzilas do szkoly.? Bo skont sie pisze skad. TO AZ W OCZY RAZI. Jesli Jestes taki madry/a jak Twoj poziom ortografii to przypuszczam SKONT Ty jestes. Beelemowcu.!! ...
|
|
NINA88 widze ze masz problem psychiczny,ale wiele osob tu go ma,a na imprezie masowej trzeba byc czlowiekiem.
|
|
Proste ze znam...
|
|
właśnie trzeba buć człowiekiem a jeśli nie masz nic do powiedzenia to zmień post bo to sie nie tyczy do osób które piszą glupoty choć nie mają nic do powiedzenia tak jak ty pilnuj torby bo ci ktoś zwinie a może chcesz paluszka co? NINKA88
|
|
Milano party |
Byl ktos wczoraj moze tam.... Jak bylo...
|
|
ja byłam i było ok tylko na parkingach nie było porządku NINKA88
|
|
aaa pozatym ja mam blm i sie nie boje przynajmniej wiem jak tam jest a co do ludzi co nazywaja nas wiesniakami i bydlem to tylkjo o was swiadczy ludzie tacy jak wy to nawet przy robieniu kanapki sie meczą a jak schodza po schodach to na czworaka bo sie boja... zawsze i wszedzie na forum znajdzie sie "cwaniaczek"
|
|
ale zobacz że cwaników tu jest ful i to jakich mądrych NINKA88
|
|
nina, skoro uwazasz sie za normalna osobe to Ci cos powiem : normalna osoba by nie pisala tu jakichs glupot (z bledami, i nie wdawala sie w dyskusje na ten temat z trolami) tylko poszla by do szefostwa tego calego milano i po sprawie. A tutaj chcesz sie wyzalic? Czy zepsuc temu ochroniazowi kariere itd... ...
|
|
zepsuc mu kariere której nigdy nie miał i sie wyżalić choć sie nie żale NINKA88
|
|
to co pisze Nina to prawda, to bydle, ja nigdy nikomu nie ubliżam zachowuję sie z kulturą a ten się mnie czepiał za nic buc nad bucami
|
|
Zbychu,może mu się nie spodobałeś;-)
|
|
trzeba jeziorko omijać szerokim łukiem:) nie dbają o klientów :)
|
|
To jest PRAWDA. Stary tegi buc. ;)
|
|
No chyba z tej ciekawości to pojade tam i go zobacze! A do tego przekazę mu aby poczytał forum hhahahah
|
|
omania to jak się tam wybierzesz to daj znać:)
|
|
trzeba mu pokazać gdzie te jak tam te raki zimują o
|
|
robciu,ja mu pokazę.Wezmę swojego psa i go poszczuję!!!!
|
|
masz racje weż pieska niech go pogryzie:)
|
|
A jak madziara.Zdejmę mu nawet kaganiec!
|
|
podbije bo jak mozna trzymac tak nisko temat z kanciatym ryjem jak to zbych ujął hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
heh to kiedy wyruszamy???na milanooooooo???????? NINKA88
|
|
a ławka rezerwowych wolna pod strzecha? heh Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie ma ławek rezerwowych heh idziemy na całego albo ochrona z jeziorka albo my. NINKA88
|
|
ja juz wyroslem z tej dyskoteki takze pozdrowta psy zza siatki:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja też z tego wyrosłam znalazłam się tam przez przypadek.. NINKA88
|
|
zbychu nas poprowadzi NINKA88
|
|
lać go grubasa
|
|
lać aż **** spuchnie !!!
|
|
zbychu "kanciaty ryj" zacne:) az mnie sie smniac hce po nocy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zbychu po co używać przemocy jak możesz zakasować gostka swoją inteligencja:)na cholerę brudzić raczki:) Ja tak bym zrobił na Twoim miejscu;)
|
|
no kanciate ryje to jeszcze najgorzej obalic krępa postac hehee Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx no no nadużywasz przemocy fizycznej wobec innych nie ładni postępujesz.
|
|
skądrzesz to wniosek z filmow Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx ja muszę zapamiętać twe słowa:) będę co poniektórym baranom cytował Twoje słowa:)
|
|
to binladen znany jaki dziadek grand jest z prusa 8 ...
|
|
to kiedy się wybieramy na ten krzywy ryj??
|
|
haha jutro :)))
|
|
Witam. Tak się składa, że znam tego przez was opisywanego człowieka. I powiem wam tyle, że nie radzę zadzierać i sobie nim głowę zawracać.
|
|
a moze to ty co he?a tak sie dzieję bo my mu na to pozwalamy...
|
|
Nie to nie ja nim jestem. Ale znam go od dawna (ponad 20 lat). I uważam że nie warto sobie nim w ten sposób głowy zawracać. Lepiej go omijać szerokim łukiem i dać sobie spokój.
|
|
A ja go nie ominę :):) Jak będę w Jeziorku to łeb stłukę i pojadę z powrotem :)
|
|
To i za mnie daj mu kopa,bo mnie nie wpuszcza ze względu na mój wzrost.
|
|
Kiedyś mnie raz wpuścił na parkiet,ale jak zobaczył że ja głowę do gory podnoszę w tańcu to mnie wygonil i krzyczał ,że ja panny podglądam.
|
|
a może jakieś gadżety jak on kluch taki grozny np..gaz.prodnica,kajdanki heh przykuć go do slupa i niech przemyśli swoje wybryki...
|
|
a na czole mu napisać ja ty pilnuję!!
|
|
cykacie się co?tego boksera wagi bardzo ciężkiej
|
|
no tak myślałem..
|
|
Ja się nie cykam bo nie mam czego a bokserem to on kiedyś był naprawdę.
|
|
CO TY GADASZ?
|
|
już ide do niego!!
|
|
Zostań,nie idź!Nie chce mi się iśc i odrywać się od drzewa!!!
|
|
lejta goooo !!!!!!!
|
|
to się nie odrywaj czekaj tam.
|
|
a w co go lać?się pożądek zrobi po świętach jak bedzie błyskoteka niech pampersy założy grubsze bokser
|
|
ależ Wy bojowi.Tylko się Was bać.
|
|
bo i do ciebie przyjdę..już idę
|
|
czekam....Tylko weź kiełbasę dla psa bo nie wejdziesz;-D
|
|
ło będziem lać ??
|
|
no będziem będziem robciu
|
|
ojciec PRAĆĆĆĆĆ ?????
|
|
....yo.....
|
|
no to pomogę ci .... he he he
|
|
dobra dawaj idziem ch.....lać
|
|
czy nie idziem?
|
|
idźta!!!
|
|
a ja to już sam nie wiem hmmmm .. ?
|
|
a jak ty śruba myślisz ?
|
|
toć chyba
|
|
już idę
|
|
no to i ja idę
|
|
to idziemy..a dokąd? wiesz?
|
|
przed siebie a po drodze na browara :)
|
|
Ten gruby to ziutek go nazywają mieszka na długiej,jezdzi golfem 2,pracuje w służbie drogowej i jezdzi tam lublinem pomarańczowym ledwo w niego wchodzi i jest strasznym hamem nie patrzy czy ktoś winny czy nie i tak łapy wyciąga ale widziałem osobiscie jak chłopaczek szczupły chciał z nim na solo to poszedł po kumpli bo się bał go haha.Jak się czepia nie słusznie to najlepiej zadzwonić po Policje i sprawę założyć mu a jak z boku ktoś nagra to wcale nie wypłaci się,ja bym tak odrazu zrobił.A i jaszcze (wpm) gorszego wieśniaka jak ty nie ma na tym forum tak wiec nie wyzywaj innych szkoda na ciebie literek w kompie dlatego nie będę rozpisywał się na twój temat.robciu napisał(a): > przed siebie a po drodze na browara :) > losiek
|
|
no i co że napisał ? :)
|
|
NINA88 , Dobrze, że w ogóle " wrUciłaś - z kont " bo " pewnie same blm i bkl ", oraz " buraki " się tam bawią , a ty tylko przypadkowo się tam znalazłaś. Jak będziesz przypadkowo tam za tydzień , powiedz temu grubemu ochroniarzowi w cztery oczy co o nim sądzisz, zrób skana z tego tematu i daj to mu do przeczytania .
|
|
poco wogle jeździcie do tego hamowa w kwietniu ruszy w Łomży dobra dyskoteka podobno będą grali wszystkie kawałki dla każdego na milesiem na górze już powoli wykańcza i będzie wejście z dowodem gitara gra
|
|
To zakazany ryj, ma swoje humory a zawodnik z niego żaden strzałem go położyłem a zbyt wielki nie jestem, później dostałem w pierdo.. w kanciapie, ale powiem wam że warto było:)pozdrawiam wszystkich BKL "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
to ten stary pryk z wąsem na przedzie ? ciekawe czy w ogóle to oni tam mają licencje ochroniarskie ? a jak mają to chyba posmarowane
|
|
To jest tak słuchajcie -przy komputerze pyskować każdy umie -po drugie chodzę długi czas na siłownie systematycznie i wiem, ze skoro ten facet jest stary to jego potencjał do ćwiczeń nie jest taki jak u młodych fecetów,co za tym idzie skóra wiodczeje i z mięśni robi się zwis. Zeby dobrze wyglądać i chociaż na pokaz udawać mocnego troche odzywek trzeba brać i czasem koks w zaduzych ilościach tym bardziej jak chce się dorównać młodym chłopaką chodzącym na imprezy. Mózg po pewnym czasie słabo koduje i na emeryture trzeba iść ale jeśli lekceważy się objawy starosci kontra-koks może byc róznie dlatego ten człowiek może impulsywnie reagować nawet na najmniejsze wydarzenia! Nerwowośc, wybuchowość,spóznione reakcje albo wyprzedzanie wydarzeń. Poprostu polecam nie wchodzić w drogę temu człowiekowi bo widziałam bardzo dużo przypadków agresji właśnie osób ćwiczących do upadłego i powiem WSZYSTKO SIĘ MOŻE ZDAŻYĆ a skoro będzie musiał agresje wyładować do własnie Ty możesz byc ofiarą............
|
|
Wacek55555 napisze ci cos,jesli ktos jedzie na dyskoteke to niech zachowuje sie jak czlowiek a nie jak bydle w chlewie,jesli sadzisz ze jestem w bledzie to odpowiedz juz se sam napisales,kim jestes,i pamietaj ludzie powinni zachowywac sie jak ludzie a nie jak zwierzeta.Jesli chodzi o ochroniazy to oni musza tak postepowac,uczyc kultury,inaczej bydlo sie zabodzie rogami,i czy to jest Jeziorko czy Yama obojetnie jaka dyskoteka,mlodzi ludzie nie maja za grosz kultury,nie wszyscy,,,,,,ale w wiekszosci i dzieki Bogu ze ktos chce te bydlo przegnac przez zeke zeby bylo spokojniejsze i posluszne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |