Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siłownia Intercosmetic |
Mam do Was pytanie. Ile kosztuje pojedyncze wejście i karnety właśnie na siłownię Intercosmetic? I ogólnie podzielcie się opiniami jak tam jest i czy ta siłownia nadaje się dla młodych dziewczyn ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siłownia Intercosmetic |
was sie za prace,a nie o bzdurach myslisz.
|
|
Ja tam chodzę :) Pojedyncze wejście 10 zł, karnet na 2 tygodnie 50 zł, na miesiąc 90 zł. Dziewczyn chodzi sporo i jak najbardziej nadaje się dla nas :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Moje pytanie dotyczy siłowni z większą ilością sprzętów do ćwiczeń aerobowych. Co polecacie oprócz Ewy.
|
|
to tylko do siłowni ewa niema żadna siłownia w Łomży tyle sprzętu i miejsca do ćwiczeń gitara gra
|
|
siłownia Activia
|
|
"Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 20-02-12 16:38 was sie za prace,a nie o bzdurach myslisz." wpm z przykrością stwierdzam, że jesteś głupi/a. Co do warunków i sprzętu to klub nad basenem na wyszyńskiego lub Ewa.
|
|
drzewko_szczescia a duzo tam sprzetow jest?? :)
|
|
I jak za wstep pojedynczy place 10 zl to jest jakis limit czasu?
|
|
hehe, paula46 mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że jednorazowe wejście na siłownię, nie doprowadzi do jakiejkolwiek wizualnej zmiany wizerunku twojego ciała, nawet jeśli przećwiczysz cały dzień..
|
|
Oczywiscie zdaje sobie sprawe :D Po prostu chcialabym chodzic raz w tygodniu. I pytam sie czy jednorazowe wejscie ma jakis limit czasu? :)
|
|
Jednorazowe wejście nie ma limitu czasowego :) A sprzętu troszkę jest. Ja chodzę pobiegać na bieżni, pojeździć rowerkiem i na takie ćwiczenia aerobowe. Na górze są sprzęty "na mięśnie", ale jakoś tam jeszcze nie zawędrowałam :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
o to bardzo ciekawe Paulinko:D bo ja też własnie yłam ciekawa jakie ceny i jaki czas.. i dokładnie jaki adres tej siłowni jest ??:) Jagna
|
|
Wyszyńskiego cośtam :) http://www.intercosmetic.pl/ ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
drzewko szczęścia na którą godzinę chodzisz ;) ?
|
|
A co ?:P ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Właśnie dziewczyny, jak z tą siłownią Ewą jest? Ktoś chodzi? Jak z cenami karnetów (za miesiąc)? Bowiem na ich stronie nie odnalazłam takiej informacji. I tak ogólnie czy to jest siłownia tylko dla kobiet? Czy tylko nazwa taka myląca? ;)
|
|
trochę więcej dupczenia i fitnesów nie trzeba
|
|
Autor: drzewko_szczescia (---.elomza.pl) Data: 20-02-12 22:11 A co ?:P _ No nic ;P Zwykła ciekawość ;), bo też tam chodzę od niedawna.
|
|
I ja myśle nad tym żeby się do intercosmeticu zapisać :) daleko nie mam, jakiś kilometr hheee :)
|
|
i tak co roku akcja sezonowcy hahaha
|
|
Najczęściej na 18 :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
To w takim razie Cie pozdrawiam i koleżankę również ;) Do zobaczenia w środę ;P
|
|
o jej o jej
|