Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZY POLICJA PRZESTRZEGA KODEKSU DROGOWEGO? |
Tak sie zastanawiam co to za dziwne fanaberie mają łomżyńscy funkcjonariusze. Jadę sobie wieczorem rowerem po ul. Wyszyńskiego i z naprzeciwka jedzie sobie radiowóz środkiem drogi. Za kierownicą jakiś młody burak dziwnie patrzący na mnie :( O co chodzi panowie? Czy to nie przesada, żeby tak sobie jeździć? Wydawało mi się, że w Polsce obowiązuje ruch prawostronny, a nie takie szopki. Chyba trochę przesadzacie i nie dajecie dobrego przykładu. Dla mnie takie zachowanie jest niepoważne i bardzo mi się to nie podoba. Dabal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZY POLICJA PRZESTRZEGA KODEKSU DROGOWEGO? |
"czy policja przestrzega kodeksu...." jaja sobie robisz z poważnych ludzi ??. oczywiście że nie przestrzega !!!. mało przykładów na ulicach widać ? pozdrawiam grzesiek
|
|
trochę z innej beczki: wiecie dlaczego zawsze skarżą się na brak paliwa na patrolowanie - bo najpierw muszą się po pracy porozwozić do domów a jak im coś zostanie to patrolują ulice [często patrolują pod mac donaldem :-)]
|
|
A co z ich rowerami? Takie były zamiary na osiedlach..........kamery, rowery i nne bajery... michal
|
|
Dabal.... piszesz jak jakiś młody idealista.... stary.. otwórz oczy!!!
|
|
Co wolno wojewodzie to nie tobie jeden z drugim smrodzie !!! najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
|
Pod Mc Donaldem to przestajują zasmarkane fetniaki i miejskie bujańce > najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
|
ale wy macie problemy - do roboty brać się Polskje demokratyczno - burżuazyjną budować a nie o głupotach pierniczyć. sabat
|
|
a jak wam żle bolki wykarmione na sztucznym mleku bez widoku matczynego cyca to na kozetke do psychiatry się wybrać. I nie leczyć mnie tu publicznie swoich kompleksów sabat
|
|
Czyżby w końcu dwóch mądrych się na forum znalazło??:))
|
|
sabat: Z tymi wycieczkami do psychiatry to uważaj bo tu taki tz jest na forum co to bardzo uczulony jest na takie teksty i bardzo je do siebie bierze... niewiedzieć czemu:))
|
|
|
Następny wesołek:)
|
|
Wiesz co lechu spotkaj sie najlepiej z tz na zywo i po mesku wyjasnijcie sobie co macie do wyjasnienia, a nie pyskowki urzadzasz. A co do Policji - to bez komentarza.
|
|
Po męsku?? Wolałby nie... Dowiedziałem się kto to... Głupio mi, że kiedyś tego Pana ceniłem... po tym co tu wypisuje mam wiele wątpliwości...
|
|
Masz rację NBNF. Dzięki Leszek Nie taki diabeł straszny....
|
|
Leszek: pewnie, ze pisze jak mlody idealista i mam nadzieje, ze nigdy nie przejda mi moje idealy. A oczy mam otwarte caly czas i niekiedy niedobrze mi sie robi, gdy widze to co widze. Az sie chce je zamknac i odizolowac sie od tego wszystkiego.
|
|
ale ta policja to zaj...ty temacik, co? czemu nie zadacie pytania czy radny "radzi" jak trzeba, czy uczeń uczciwie się uczy? gliniarz to też jedynie człowiek, a nie naiwny superman i wszechwiedzący. wszędzie są jakieś s..syny! tym niebieskim, którzy po prostu pracują robi się na pewno niedobrze na widok takich znawców, jak ci, którzy zaczęli tę dyskusję... nie ma już poważniejszych tematów?
|
|
ja sie tak zastanawiam czy dabal1 przestrzega kodeksu drogowego... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
seeker: pewnie robi im sie niedobrze i dlatego staraja sie traktowac mnie z gory jak potencjalnego rewolucjoniste :) evaa: pewnie sie zdziwisz, ale staram sie przestrzegac przepisow kodeksu drogowego, choc nie zawsze, a niektore lamie z premedytacja, ale jezdze po prawej strone ulicy tak jak nalezy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |