Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chisory vs. Kliczko |
Orientujecie się może, gdzie ( na jakim kanale tv) i o której godzinie, będzie transmisja tej walki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chisory vs. Kliczko |
na poslacie wariacie, w sobote po 22, a pozneij tez na zywo wawrzyk wymierza oklep :) Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach
|
|
Faktycznie, słabo sprawdzałem, że przeoczyłem. Po ważeniu zapowiada się ciekawie, okaże się "w praniu". Pozdr.
|
|
jedyny cios murzyna, ktory doszedl kliczke :) to ten na wazeniu Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach
|
|
wpuscili dzikich na salony i sie zachowac taka m.. nie umie! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Straszny kozak z tego Dereck Chisory , uderzył z liścia Kliczko, zobaczymy co dziś pokaże , z "partyzanta" , to każdy dupek może, na pokaz mediów, Witalij mu mordę obije , http://sport.gadu-gadu.pl/5710391426798708203/witalij-kliczko-do-rywala-chisora-teraz-masz-przeje1
|
|
22.30 Polsat to bedzie ciekawa walka z pewnoscia przegranej chrisoli
|
|
http://mlodziantv.hpu.pl/viewpage.php?page_id=1
|
|
Walkę rozpoczyna podana przez sędziego komenda „boks”. zobaczymy, jak chuliganowi z zasłoniętą mordą - flagą angoli , pysk obije Witalij ! " Dzwony piekła " grupy AC/DC, dla Witalija !
|
|
|
chisora won do domu!
|
|
Witalij pysk czarnemu obił ! , dzikus na drzewo z małpami walczyć, jak się cham zachować nie umie ! 430 kg w pięści, to jest TO ! BRAWO ! MISTRZU !
|
|
40 lat , to już coś i gdyby nawet, jakiś wypadek to zawsze wyjątek potwierdza regułę, KOZAK jest dobry !
|
|
Chyba oglądaliśmy inną walkę. To była jedna z najgorszych walk Kliczki i o takiej przewadze punktowej powinien tylko pomarzyć. Ale cóż, tutaj nie walka wchodziła w grę, tylko pieniądze i show.
|
|
Szacun dla MISTRZA ! 40 lat , to już coś i gdyby nawet, jakiś wypadek to zawsze wyjątek potwierdza regułę, KOZAK jest dobry ! to już nie ten czas dla MISTRZA , ale odejdzie w chwale i szacunku, człowiek nie jest typowym " wałem treningowym ", a ma DOKTORAT z filozofii - musi nie głupi ?
|
|
nasz mistrz w porównaniu z czarnym wygląda mizernie a zachowanie jak na dzikiego przystało koziol0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |