Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OSK Dla dziewczyny ? |
Witam! Jaki najlepiej ośrodek szkolenia kierowców wybrać dla Dziewczyny ? Słyszałem o tym ośrodku co tam kobiety obsługują , ale czy tam jest tak wesoło ? Nie ukrywam , że im taniej tym lepiej by było :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OSK Dla dziewczyny ? |
ja polecam OSK Anna Dziekońska :)
|
|
Hehe wesoło będzie na pewno jak same baby w samochodzie :) ale czy dobrze nauczą,to już inna sprawa :D
|
|
Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Jacek Liszewski.
|
|
a ja polecam bardzo Pana Iwanowskiego z Jedwabnego tanio i co ważne bardzo dobrze uczy polecam z własnego doświadczenia bo uczył mnie ten Pan i no cóż jestem zadowolona bardzo profesjonalne podejście do nauki nie jezdzenie po mieście ale zwracał naprawdę uwagę na takie szczegóły co bardzo pomaga przy zdawaniu egzaminu no cóz co tu dużo pisać zdałam za pierwszym razem pozdrawiam
|
|
Ja polecam Pana Zdzisława Kopańczyka - OSK ZIKO ul. Mazowiecka 1/32 tel. 608-504-523 www.ziko-jazda.pl wykłady: wtorek, czwartek. godz. 16:00-18:00 Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
Ja polecam Pana Ryszarda Gruszfelda. Podejscie do dziewczyn ma bardzo dobre:) A Nauczy wiele też na pewno . . .
|
|
Polecam tego instruktora dla dziewczyny. Tu masz próbkę nauki jazdy http://www.youtube.com/watch?v=MLnOG85HKMY&feature=related
|
|
Elo_Pro , dla dzieFczyny to może być i wSendzie wesoło , ale czy na egzaminie będziesz się Ty śmiać , czy egzaminator z Ciebie, to już insza inszość !
|
|
polecam osk Metelski krzysztof przyjemnosc z pozytecznym
|
|
Tylko Gruszfeld........tam jest super i w przystępnej cenie
|