Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
babcia z jajkami |
gdzie kupie jajka od takiej babci? noe interesuja mnie jaja z rynku od handlarzy ( sa sztuczne)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: babcia z jajkami |
nie kupisz jedz na wioske...tam kupisz... a
|
|
HAHA, ta babcia kupuje jaja w Biedronce i sprzedaje naiwnym leszczom jako świeżutkie wiejskie jaja
|
|
a kto na wiosce chowa kury on teraz do miasta przyjeżdżają po jajka i kurczaki.
|
|
Wiejskie jajka nie maja nadruku daty itp. Po tym można poznać.
|
|
Te nadruki bardzo dobrze schodzą zmywaczem do paznokci a tak a propo to mały żart wsiada babka do zatłoczonego autobusu i mówi "Panowie uwaga na jajka!". Jeden pasażer pyta "A co jajka pani wiezie?" "Nie, gwoździe.". ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
musisz sie przjesc ostentacyjnie kolo 4 plus, babcia sama cie wypatrzy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
babcia jest spoko.
|
|
Masakra ...
|
|
o jeju od lat ta babcia sie szweda od lat wszyscy wiedza, ze sprzedaje sklepowe jaja nabierajac ludzi, a jeszcze jakis naiwniak sie znalazl i dzieki takim naiwniakom ona dalej kreci swoj "biznes"
|
|
No nie wiedziałem, że zmywacz do paznokci daje radę
|
|
ta babcia chodzi tu i tam -------dzis widzialam przed biedronka na Al. Legionow! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=FEu7NLUwQK8 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
najczesciej przy biedronce na legionow
|
|
babcia zaopatruje się na rynku w tej budzie sam kiedyś widziałem tą akcje a potem sprzedaje śwież jako swoje Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |