Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DYLEMAT mężczyzny ... kochać ? |
Krew nie woda, majtki nie pokrzywy, każdemu wolno kochać ..... Kochać, jak to łatwo powiedzieć ..... Kochać to nie znaczy zawsze to samo.... Pewien młody mężczyzna miał trzy przyjaciółki. Po pewnym czasie musiał się zdecydować, którą w końcu poślubić. Dlatego zrobił test. Każdej dał po 2000 euro. Pierwsza przyjaciółka poszła do sklepu, kupiła sobie suknię, buty, piękny kapelusz. Poszła do fryzjera. Przyszła do gościa i mówi: - Chcę być najładniejsza dla ciebie, ponieważ cię kocham. Druga poszła do sklepu i kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i tysiąc puszek piwa. Przyszła do gościa i mówi: - To są prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham. Trzecia wzięła pieniądze i wpakowała w inwestycje, z których po krótkim czasie wyciągnęła podwójny wkład. Potem wpakowała je w inną inwestycję, która również świetnie prosperowała. I później znowu to samo tak że po pewnym czasie z 2000 euro zrobiła majątek. Przyszła z powrotem i mówi: - Zarobiłam na naszą wspólną przyszłość, ponieważ cię kocham. Mężczyzna był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami, przemyślał wszystkie odpowiedzi i .... ... ożenił się z tą, która miała największe cycki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DYLEMAT mężczyzny ... kochać ? |
a która miała największe cycki?
|
|
ja bym się ożenił z tą która nie chciałby ode mnie tych 2k euro :P
|
|
kobiety są dobre tylko obce i nie zdobyte.
|
|
zgadzam się z Jacek21 niestety taka prawda faceta docenia wszystkie kobiety tylko nie swoja własna szczególnie po kilku latach bycia razem pozdrawiam
|
|
właśnie, nie doceniacie nas;) na szczęście to ostatni poniedziałek w tym tygodniu.
|
|
Cycki zawsze będą duże, a charakter może się zmienić.
|
|
Autor: saguaro (---.152.techtel.pl) Data: 17-02-12 12:23 Cycki zawsze będą duże, a charakter może się zmienić ....zawsze..? po 1-2 ciążach z takich dużych robią się...duże flaki :D ( z mniejszych mniejsze..:))
|
|
Kama30 Pewnie masz małe, ale nie przejmuj się.
|
|
ja się właśnie nie przejmuję bo ze mną jeszcze jako-tako..;) martwię się moją koleżanką która ma dwa płaskie placki do pasa
|
|
masakra i wy piszecie o szczęściu i narzekacie na swoje połówki będzie dużo dzieci z jednym rodzicem coraz więcej to widać gitara gra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |