Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiłam klucz do audi dla znalazcy nagroda!! |
zgubiłam klucz (typu scyzoryk ) do audi dla znalazcy nagroda w sobote byłam w yamie i możliwe, że gdzieś tam zgubiłam proszę o pomoc ;(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiłam klucz do audi dla znalazcy nagroda!! |
Masakra ...
|
|
Jeśli "zgubiłaś" go w Yamie to lepiej daj sobie spokój i wymień zamki i stacyjkę. "Zgubić" w Yamie to jak wrzucić w czarną dziurę... PS: Zamknij auto w jakimś garażu. Ot, tak dla bezpieczeństwa. Głos Rozsądku
|
|
bez przesady , nic nie wymieniaj masz pewnie zapasowy po 1 w Łomzy i okolicach nie jezdzi 1 audi tylko jakies kilkadziesiat o ile nie kilaset zapytaj w Yamie moze jak sprzatali to znalezli a jesli ktos znalazl to zapytaj czy mozesz powiesic jakies male ogloszenie i ten ktos co byl moze odda do baru o ile wczesniej go nie wyrzucil lub polamal rozni ludzie bywaja
|
|
Nie trzeba wymieniać. podobno można wykodować kluczyk. Co prawda można będzie "ręcznie" otworzyć auto nikt nim nie odjedzie.
|
|
Oby. Zalezy jeszcze jakie Audi :) Głos Rozsądku
|
|
popierwsze napisala jakie audi po drugie ciekawe kto znalazl a po trzecie jak nim wtedy przyjechala to mozna teraz tylko pilnowac
|
|
Klucz do Audi jest znaleziony . Proszę o telefon 668-186-413
|
|
i sie znalazł
|
|
Klucz do Audi jest znaleziony . Proszę o telefon 668-186-413 OSOBĘ KTÓRA ZGUBIŁA PROSZĘ O KONTAKT 668-186-413
|
|
a majtek nie zgubiłaś ? bo leżały obok kluczy w kiblu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |