Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
concordia |
witam. Może zna ktoś kontakt do tego nowego hotelu/restauracji?na necie jeszcze nic nie ma, a w sob chyba ruszają
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: concordia |
To jak podpisywaliście umowę z operatorem, to wam nie podali nr telefonu ? poczekaj jak przyjdzie pierwszy rachunek, tam będzie wasz numer ,
|
|
Hehe, to widzę kredyt się skończył i nie ma kasy na reklamę. Kolejny dziad.
|
|
Wsiądź w autobus linii 2 i zapytaj na miejscu. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Patrzę i oczom własnym nie wierzę. Większość to buraki na tym forum.
|
|
mała.czarna211, ta KRYPTOREKLAMA jest właśnie skierowana do takich BURAKÓW jak ty , dziecinko !
|
|
Taki pewien jesteś że to reklama? Zgłoś adminowi, niech usunie temat, on lubi to robić. Hehe dziecinko...
|
|
Nie sądzisz chyba, że ktoś postronny jest aż tak zainteresowany hotelem/restauracją, który jutro otwierają ? Może chce tam wynająć pokój lub zarezerwować miejsce w restauracji ? dziecinko ! to trzeba umieć czytać ze zrozumieniem podtekstu,
|
|
a może jednak ktoś jest. Każdy ocenia innych przez pryzmat siebie.
|
|
Najgorzej jak głupota weżmie się za myślenie !
|
|
Hehe więc przestana myśleć :)
|
|
Pytanie : czy w ogóle kiedyś potrafiła ? po różnych postach wnioskuję, że NIE !
|
|
popieram czarną je...ać buraków
|
|
tranzul , a to autoreklama, chu.a do du.py szukasz ?
|
|
Hehe zezowaty udajesz takiego głupiomądrego, we wszystkich tematach się udzielasz i większość twoich wypowiedzi jest na poziomie podstawówki. Mam wrażenie że twoją ulubioną lekturą, oprócz forum, jest Wikipedia. Zmień źródło swoich mądrości, bo naprawdę przez takich jak ty to forum zeszło na psy (bez urazy dla tych zwierzątek:) .
|
|
mała.czarna211 , Smarkulo, jak ja wiedzę zdobywałem , to ty jeszcze w łupinie od orzecha w nocniku żeglowałaś , na chleb mówiłaś bep, a na gów.no papu ! ... twoja opinia o mnie jest tak samo beznadziejna jak ty, żegnam ozięble !
|
|
A skąd wiesz czy nie było na odwrót ??? A ja żegnam gorąco w ten jakże zimny dzień :)
|
|
ślepaku taki kur... mądr jestes twoja inteligęcja nie odbiega od kombinerek montażowych a wiedze to zdobywałeś w ósemce niedorozwoju na zasiłku
|
|
tranzul Pies cię je.bał BURAKU, gdyby za powierzchnie mózgu pobierali podatek, to byś dostał rabat! Pier.dolisz bzdury jak potłuczony, i rzucasz się jak gó.wno w przeręblu. żegnam !
|
|
Już miałam się nie odzywać do ciebie, ale co tam... Hehe zezowaty podeślij linka skąd bierzesz te grypsy, bo niektóre są nawet śmieszne :)
|
|
jeb..ć ślepaka hahahahahahahahqahahahahahahahahahah bucu
|
|
hehe fakt faktem, że ta cała Concordia długo nie po istnieje...
|
|
Po cholerę nazwa:"coccordia" ??? Czy w Polsce zawsze będziemy babrać się w tragediach, dramatach, sprawach przegranego życia, klęskach (nawet politycznych), katastrofach (czasami w powietrzu!) Gdzie normalne, ludzkie skojarzenia? Gdzie radość życia - nawet w nazwach podrzędnych knajp!??
|
|
Sorry - concordia
|
|
radość życia i .... polskie nazwy
|
|
http://www.concordia.biz.pl/ I jest radość życia!
|
|
Rzeczywiście, chyba nie w te stronę skierowana jest ta REKLAMA:)
|
|
Nie sądzę, że właściciele chcieliby być kojarzeni z tą katastrofą u wybrzeży Toskanii , to raczej jakiś sentyment do Hiszpanii, coś z hiszpańskiego : concordia = harmonia, zgoda. Po prostu to niefortunny zbieg okoliczności , a nazwę mieli już wcześniej wymyśloną, może nawet i logo na reklamę czy też np na zastawie stołowej , serwety , obrusy itp . Mam tylko nadzieję, że ten lokal nie pójdzie na dno jak włoski wycieczkowiec. Od przybytku głowa nie boli i należy się tylko cieszyć , że coś nowego tu powstało. Czas pokaże jak to będzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |