Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie markety w Łomży ? |
Jakie markety powinny powstać w naszym mieście w ciągu 4 kolejnych lat ? Zapraszam do ankiety. http://sonda.hanzo.pl/sondy,146540,ereP.html Kurczak1980
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie markety w Łomży ? |
Leroy Merlin Auchan Billa
|
|
w Lomzy potrzebne markiety jak zajacowi dzwonek
|
|
A tobie rozum.
|
|
Na dworcu by mogli postawić market Kurczak1980
|
|
wpm ty musisz miec jakis problem do marketow lub centrow handlowych..daj se spokoj i daj temu miastu sie rozwijac..osobiscie wolabym jysk bo ikea jest do duuuuuuuuuuuuupy.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
wpm to moze synek jednego z łaomżynskich skepikarzy co mysla ze dalej badziewie za gruba kase beda sprzedawac po wyskoej marzy
|
|
stracą klientów osiedlowe sklepy Kurczak1980
|
|
nie straca..stali klienci dalej beda chodzic..nikt po drobne rzeczy nie bedzie naginal na drugi koniec miasta.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
masakra
|
|
żal Kurczak1980
|