Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TŁUSTY CZWARTEK |
Powiedział Bartek, że dziś tłusty czwartek, a Bartkowa uwierzyła, dobrych pączków nasmażyła Pyszne są pączusie z różanym nadzieniem także z advocatem bardzo sobie cenię na te z marmoladą patrzę kosym oczkiem a gdyby tak zrobić je z wędzonym boczkiem? - Wszystkim forumowiczom, wszystkiego smacznego z okazji tłustego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TŁUSTY CZWARTEK |
A i nie zapomnijcie, że jemy dzisiaj pączki na Starym Rynku o 20:00 :-)
|
|
Ale w jakim lokalu konkretnie? Coś tam o 20.00 jest jeszcze otwarte poza automatami?
|
|
no w automatach wlasnie, tylko maszyn lukrem nie pozalepiac, najlepiej nie dotykac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja dziś rogaliki piekę i w kauflandzie pączków nakupiłam, mi wystarczy:-) ale może i wieczorkiem fajna okazja na wynurzenie się z domku:-) smacznego wszystkim życzę, tylko sie nie objedzcie dziś za dużo, bo brzuszki będą bolały:-)
|
|
zezowate szczęscie Mam nadzieję , że pojawisz się na Starym Rynku i uczcisz z nami Tłusty Czwartek :) Ja tam będę z M_skarbek :) Wszystkiego smacznego i słodkiego dla Wszystkich :) Przychodźcie na Stary Rynek będzie słodko i wesoło :D http://www.bildpresse.pl/uploaded/images/fotki%20do%20news%C3%B3w/paczki.jpg[/mg]
|
|
Faworki (chruściki) ??? też będą ?
|
|
Jasne że będą ,już się robią ;) Będą pączki ,faworki co tylko chcesz :D
|
|
Miło "kalesoniki", że się pojawisz ciesze się bardzo, a spotkanie Ahmed na Starym Rynku na dworze, przy murku na przeciwko hali, jemy pączka i jak ktoś będzie miał ochotę to znam taki jeden lokal który napewno będzie otwarty. Zaprowadzę :-)
|
|
No nie mów , że będą z wędzonym boczkiem ?
|
|
Boczku nie będzie :-), zezowate mam nadzieję, że się pojawisz, bo ekipa już się zbiera na wieczór :-). Im więcej tym lepiej i w końcu się poznamy :-) ;p
|
|
wy tu o jedzeniu,a co do popicia,co tak o suchym pysku.
|
|
zezowate szczęscie Nasi przodkowie jadali pączki nadziewane słoniną i boczkiem , ale je trzeba zapijać wódką ;) Ja wolę ze słodkim nadzieniem :)
|
|
a czemu nie ? można i wódką !
|
|
slodkie i wodka,ciekawe zestawienie
|
|
zezowate szczęscie Jak można to ok , pisałeś że przyjdziesz samochodem ... mysliciel80 Do słodkiego coś innego , np. wino ;)
|
|
dziśaj każdy się chyba obie
|
|
|
życzę Wam wyżerki i dobrej zabawy, niestety nie skorzystam , po prostu jestem stwór ciepłolubny i wygodnicki, na dziś wieczór mam inny pomysł, pączków, to może dużo nie zjem , ale gorzałeczki to wypiję, właśnie wychodzę , TAXI podjechało miłej....
|
|
zaraz koniec czwartku ostatnie chwile na pączki\
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |