Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ferelne skrzyżowanie |
Wczoraj cos koło południa przechodzilem przez skrzyżowanie Legionów z Polową. Najdziwniejsze było to że przy przejsciu przy barze Chicken światło dla pieszych paliło sie cały czas na czerwono a dla samochodów również czerwone (nie wiem czy przy innych było tak samo). Zauwazywszy ten fakt obejrzałem sie czy przypadkiem nie jadą psyjaciele i przeszedłem przez przejscie parzac równocześnie czy samochody nie zaczynają ruszac. Jedna staruszka to stała na tym przejsciu podażje ok. 20 minut :D Jak wracałem to jej powiedialem ze światła nie działają. Takze uważajcie na te swiatła:) pzdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ferelne skrzyżowanie |
Update z g.12.00: Światło dla pieszych juz naprawione, ale równolegle światło zielone dla kierowców zapala sie z opóźnieniem w stosunku do swiatła zielonego dla pieszych, co moze spowodowac korki w godzinach szczytu:/
|
|
Ale to nieskumałą Kobieta ze niedziałaja?
|
|
Ptysiu, przetłumacz tę swoją wypowiedź na polski.
|
|
Własnie ptysiu. I jeszcze jedno: Ok. godz. 17 czerwone światełka na kominie MPECu migały cos cały czas, wiesz moze co sie działo, to twoje tereny... Samolot CIA lądował czy co?? :>
|
|
tak koło tego komina to pewnie UFO laduje zabieraja ptysia zielone ludziki i experymenty na nim robia :) a odnosnie skrzyzowania to tez to zauwazyłem powinni cos z tym zrobic bo od conajmniej 2 tygodni to sie dzieje i nikt nic narazie z tym nie zrobił !!!
|
|
Carmello moze niewidziałeś całego komina bo tylko są 4 kondygnacje ze swoiatalmi a dwie mrugaja:) A co do mojej wypowiedzie to po polsu tylko ze w slangu byłą napisa a apisze jeaśnie "Czy ta kobieta nie zorientowała sie że te swiatlą sie niezmieniają ?"
|
|
heheheh dzieki za wytłumaczenie:) A odp. na twoje pytnie brzmi: Widoznie nie. Starosc nie radosć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |