poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
H&M Castorama w Lomzy

po co komu takie sklepy w Lomzy jak juz mamy taka Galerie Stokrotke,ludzie i w Galeri Stokrotka nie maja za co czynszu placic kto bedzie tam na zakupy przyjezdzal?to jst paranoja

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: H&M Castorama w Lomzy

wpm
Nie żebym cyklicznie odwiedzała galerie, ale okazyjnie owszem i chętnie. Niekoniecznie sobie, ale dzieciom bardzo chętnie kupuję w H&M a jeżeli będzie KaapAhl to chętnie skorzystam bo tu na korzyść wygrywa drugi z wymienionych.
Pamiętaj, że nie tylko Łomzyniacy będą klientami, ale okoliczni, którym będzie bliżej, niż do Białego czy Wawki.
Istotne jest to, że za cenę rynkową ludzie kupią jakość.
Naprawdę jednak nie masz pojęcia o handlu, jak mniemam, sam/a jestes jednak włąścicielem ów butiku i w tym tkwi Twój problem.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Tylko że te okoliczne już też od cholery sklepów mają na miejscu.

Fanka..., mi obojętne są tu galerie, na tyle na ile je odwiedzam, moge sie obyć bez nich. Owszem zachwyt początkowy wzbudzą a franczyzowe butiki poradzą sobie z utrzymaniem się, nie dziwi mnie niepokój lokalnych butików, bo owszem mocno zachwieje ich obrotami.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

te dwie duże galerie sciagna do miasta ludzi z okolicznych miejscowości bo faktycznie blizej im będzie do tych sklepów w łomzy niż do Białegostoku czy Warszawy.

Santreo

Moim zdaniem galeria narew jest nie potrzebna wystarczyło by poszerzyć Wenedę i dobudować piętro.Czyli coś takiego jak złote tarasy

Kurczak1980

Ty ,,kuro pierzasta" myśl już nad nową linią komunikacyjną dowożącą ludzi co 10 minut do tej galerii, tam i nazad, hahah, a nie jak Bob Budowniczy piętra dobudowujesz Wenedzie.

kurciak co tam złote tarasy , dom towarowy Harrods jak Londynie , lepiej by w Łomży postawili !

kurciak ,

a co było pierwsze, jajko czy kura ?

H&M ONLY INTERSPORT i wiele innych to sa sklepy jakie bym chciala zobaczyc w lomzy i dobrze ta dziura powinna sie rozbudowywac a nie tkwic non stop w swym zacofaniu

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

tak i galerianki będą miały większe pole do popisu
pracy dla ludzi pracy za normalne wynagrodzenie a nie sklepów

gitara gra

A co byka obchodzi jak się krowa cieli ?

Co Was obchodzi KTO tam będzie kupował ?

Od przybytku, głowa nie boli, za Wasze budują ?, niech się martwią inwestorzy .

Inna sprawa, co tam będzie i jakie "cudo" postawią ?

Chętnie zajrzę do obydwu galerii będąc w Łomży. Wreszcie jakieś konkretne sklepy z konkretnymi cenami.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Nie mylmy pojęć, INWESTOR ryzykuje swoim , a Wy jak się nie podoba, nie musicie tam kupować,

macie takie genialne pomysły , to sami coś zróbcie !

Wpm Ty Cześku, co Ci przeszkadza, że ktoś biznes otwiera. Nie chcesz, nie zachodź i nie kupuj, chyba nikt nie będzie tęsknił.

W końcu nie będe musiała jezdzić do H&M w Białym,ubrana są super i można kupić wszystko w jednym miejscu dla całej rodziny.Ja bym chciała jeszcze C&A.Może wreście będą normalne ceny,posezonowe wyprzedaże i nie będą te same ubrania z poprzedniego roku jak to u naszych sklepikarzy się praktykuje tylko nowe kolekcje.Na pewno większe Galerie przyciągną ludzi z okolic.Obawima się żeby z tego szumu nie powstała kolejna Stokrotka z nie ciekawymi sklepami,najlepiej żeby to były konkretne sieciówki.

wpm

po co komu taki " butik " ze starymi szmatami jak twój

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org