Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
makijaż ślubny |
witam wszystkie panie mam takie pytanko jaką makijażystkę która robi ładny makijaż ślubny byście mi poradziły i prosiłabym o jakieś namiary (oprócz p.Serafińskiej)dziękuję bardzo pozdrawiam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: makijaż ślubny |
panią Zielińską ....
|
|
Osobiście polecam panią Krystynę Strumiłowską z Rusałki, bardzo ładnie maluje , potrafi dobrać kolorystykę do cery , makijaż jest trwały i niedrogi .
|
|
polecam Hotel Polonez P.Majewska
|
|
A ja polecam Pania Agnieszkę Szmit-bardzo sympatyczna osóbka:)i prześlicznie robi makijaż.
|
|
Polecam Butterfly na Al.Legionów Pani Ania albo EM Studio na Ks.Anny P.Emilka
|
|
Marta Dąbkowska! Bardzo trwały makijaż
|
|
jesli chcesz miec super makijaz slubny zadzwon do ,Perfumeri Paryskiej tam mozna sie umowic na termin i masz swietnie,poprostu rewelacja.
|
|
Serafińską zawsze wiesz z czym wyjdzies:):)(to samo....) zart polecam Cosmeo
|
|
cosmeo
|
|
ja też polecam P. Małgorzatę Majewską z Poloneza! Mój ślubny makijaż bez jednej nawet poprawki przetrwał całe wesele wzorowo :) subtelny, elegancki makijaż, super dobrany do karnacji i stroju!
|
|
To teraz z męskiego punktu widzenia ale od strony fotografa ;) Agnieszka Szmit - tel. (86) 211 17 87 lub 696 025 029 Em-Studio - tel. 532 616 520
|
|
Również p. Majewską z Hotelu Polonez polecam :)
|
|
A ja polecam Panią Anię z salonu Laura na Mazowieckiej. Ta sama kosmetyczka wiem że maluje też w salonie Laura w Piątnicy.Dla mnie i moich koleżanek - rewelacja!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |