Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gratulujemy dzielnym drogowcom |
Chciałem podziękować naszym bohaterskim drogowcom za to, że wczoraj utrzymywali przez cały dzień lodowisko na trasie Łomża - Ostrów Maz. Chwała Wam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gratulujemy dzielnym drogowcom |
Co masz na myśli mówiac NASZYM ? Chodzi Cio o tych z Polski czy tych z Łomzy ?! :)
|
|
ich zawsze zaskakuje zima.HEHE Nic nowego
|
|
Ludzie o czym wy mówicie, jak chcecie zobaczyć naprawdę złe drogi to zapraszam do warszawy. To co jest w łomży i w okolicach to drogi pierwsza klasa. W warszawie odśnieżone są tylko główne ulice... Więc nie narzekajcie. P.S. no nie mówiąc już o środkach jakimi dysponują łomżyńskie firmy.... Więc zastanówcie się najpierw a potem piszcie, a tak poza tym to jak wam źle to na rower albo skuter...
|
|
U nas sa dobre drogi :)
|
|
" jak wam źle to na rower albo skuter..." chyba po to mam samochód żeby w zime go używać Nie interesuje mnie to że drogowcy mają "mało środków itp" Codziennie używam samochodu i codziennie płace podatki w tym na drogi i i ch odśnieżanie i nikt się mnie nie pyta czy mi to pasuje. W Polsce śniegu można się spodziewać zawsze o tej samej porze nawet dzieci to wiedzą to nie jest jakieś ewenement pogodowy i chyba tylko drogowcy są zawsze zdziwieni. Chyba jest tam jakiś prezes/dyrektor którego zadaniem jest ułożenie planu działania na zimę
|
|
ja jakies 3 tygodnie temu jechałem do Wawy wląsnie przez Ostrow Maz stan drogi mozna opisac jednym słowem TRAGEDIA !!! normalnie lod !! za Ostrowia juz OK
|
|
dokładnie
|
|
A ja dziękuję drogowcom z Łomży za stan ulic w mieście. Jest OK! A tym drogowcom z powiatu to bym w d**pę nakopał. Jak się jedzie do Warszawy, to do granicy województwa podlaskiego ślizgawica, a za mostkiem odnieżone. To Ostrołęka, czy też Ostrów ma kasę na odśnieżanie, a Świderski z Łomży odpowiedzialny za drogi wojewódzkie kasy nie ma. Tak samo trasa Łomża - Jedwabne. Puląpkę na Żydów robią, że tak ślisko? Tam chyba piaskarki od 5 lat nie było. :-C
|
|
Nie wiem, jak jest teraz. Ale jak jechałam w Sylwestra do Torunia, to o ile droga z Łomży do Ostrołęki była całkiem całkiem, to już na trasie Ciechanów - Płock - Włocławek było zupełnie biało. Więc u nas nie było jeszcze tak źle.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |