Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tłusty czwartek !!! ;-) |
Zbierzmy się jak największa grupą i zjedzmy razem pączka :p. Zaproście jak najwięcej znajomych, im będzie nas więcej tym weselej, a pączki będą lepiej smakowały :-). Oczywiście wykonam dokumentacje fotograficzną i może ktoś zechce umieścić zdjęcia na 4lomza.pl :-). ZAPRASZAM !!! Mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić !!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tłusty czwartek !!! ;-) |
A gdzie te zebranie miałoby być? :)
|
|
Na Starym Rynku o 20:00. ZAPRASZAM :-)
|
|
W jakimś lokalu (mam na myśli np. kawiarnię Malina) czy na placu? :) Ktoś jeszcze wybiera się? jak dużo osób będzie, to może pączki zamówić z piekarni hurtowo :)
|
|
grubaryba, Wam upiecze za darmo
|
|
Myślę, że nie w lokalu, ale na dworze spotkać się trzeba, bo jak będzie nas dużo to w pomieszczeniu się nie pomieścimy :-). A zawsze potem będzie można się gdzieś przenieść i kontynuować miło zaczęty wieczór :-).
|
|
Już widzę te tłumy stojące na mrozie o 20tej i zajadające pączki , będzie pewnie ze dwie osoby z Tobą M_skarbek włącznie ,
|
|
zezowate szczęście mogę się założyć, że kilka osób przyjdzie, a czemu ty szczęście takie negatywne podejście do sprawy masz. Trzeba pozytywnie i z uśmiechem do tematu podejść :-). A -20 nawet jakby było to miała atmosfera podniesie temperaturę :-)
|
|
Iza, życzę Wam przepysznych pączków, napisz ile osób było ,
|
|
M_ skarbek tzn. IZA nie ośmieszaj sie zapraszajac wszystkich... jak juz zapraszasz to do jakiejs restauracji, a nie na dwor. na dwor to ja tez moge isc sama...
|
|
OOOOOooooo odezwała się mądrzejsza, chcesz do restauracji to idź !!!!
|
|
Nie rozumiesz o co chodzi to ja nie zmuszam i tyle :-).
|
|
no pewnie, madrzejsza...przeciez zapraszasz to z tego co rozumiem to bedziesz placic... mam byc zaproszona i jeszcze zaplacic haha
|
|
maja000 - tylko takie masz wymagania to kup sobie sama i zeżryj w samotności na pewno będzie ci dobrze smakował M_skarbek mysle ze to b. dobry pomysł :-)
|
|
widzę ze maji000 wiecznie coś się nie podoba... dobrze że nikt jej nie zaprasza na pączki bo jeszcze by je zatruła swoim jadem... M_skarbek fajny pomysł :)
|
|
Fajny pomysł. Byle pogoda dopisała! Zawsze spotkanie radosnych i pozytywnie zakręconych ludzi jest ciekawe. A czy musi być zaraz w restauracji, pubie? Jeśli ktoś zechce może zawsze Tłusty dzień zakończyć "procentowo" w jakimś lokalu! A tak w ogóle to na jutro szykujcie swoje wątroby. Przypominam - pączki są ...tłuste!
|
|
delfinka20... tzn. anka morda w kubel
|
|
pojdziecie na paczki jak sempy. bedziecie zrec na dworze jak idioci hahaha
|
|
Bardzo fajny pomysł : PPPPP : -)))))))
|
|
A ile pączków trzeba przynieść ze sobą? luiza
|
|
napiszcie do megan (czy też dziadka kalesony) to Was pod filary zaprosi, bedzie cieplej
|
|
kleopatra :) mylisz coś dziewczyno, chciałaś błysnąć, ale Ci się nie udało :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Bardzo fajny pomysł :)
|
|
Paczków weźcie tyle ile zdołacie zjeść :-). A jak mówiłam spotkamy się na Starym Rynku, a potem pomyślimy gdzie iść dalej, kontynuować wieczór :-)
|
|
Rynek jest duży, w którym miejscu ma być to spotkanie ? Podjadę tam o 20tej, zobaczę ,
|
|
To już jak podjedziesz to wysiądź z tego samochodu i na oczy się ludziom pokaż :-). Proponuje przy tym murku który biegnie przez środek rynku. Najlepiej w jego połowie :-) na przeciwko Hali.
|
|
oK !
|
|
maja000 a co Ty byś chciała tak na krzywy ryj? Żeby Cię obcy ludzie do kawiarni zapraszali i pączki serwowali? Sponsora sobie znajdź... A pomysł świetny :) To ile osób już chętnych?:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ja bede :) jutro z ranca bede robila paczule to przyniose swoje :) I oczywiscie sie podziele żeby nie było ,że samolub jestem ;) Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
Aby częściej takich odskoczni od szarego życia było!! ; -) Więcej atrakcji ,a nie tylko od ,,Święta" : -) Tylko żeby ludzie byli zgodni i faktycznie przychodzili! ;-P a to nie realne! : -) Ja będę zupełnie w innym miejscu o tej godzinie : -( choć nie daleko rynku ; P heh więc wszystko możliwe ; P
|
|
M_skarbek Akcja Tłusty Czwartek na szeroką skalę ;) Będę :) Wszystkich chętnych zapraszamy :) czarny anioł Chętnie spróbuję pączka Twojej roboty :)
|
|
|
|
aniuskimoje Realne , to zależy od nas czy mamy jakąś odskocznie od codzienności ;) Dzisiaj jest fajna okazja do spotkania :) Jak będziesz niedaleko to wpadnij :) A ,że jest to realne to sama się przekonałam kilka miesięcy temu organizując spotkania forumowiczów ,przyszli i było SUPER :) Widzieliśmy się pierwszy raz ,a rozmawialiśmy jakbyśmy znali się od lat :D Mam nadzieję,że i dzisiaj tak będzie :) Wszystkich niezdecydowanych zachęcam do udziału :)
|
|
Widzę właśnie, że akcja "Tłusty Czwartek" nabiera pędu i tak trzymać, a jak się uda to napewno więcej takich będzie :-)
|
|
A ja nie jem paczkow :D i na pewno nie zjem :D
|
|
No tak, tak : -) tylko z tym wyjątkiem że tak się złożyło że... : -) nie wypada być troszeczkę ,,procentowym" kolegą ,,dziadkakalesony" : -) choć byłbym bardziej otwarty hahaahahahaha : -)) Do ujrzenia dzieci ; -) ,lecz nie wiem czy dzisiejszego ; P
|
|
hehe ciekawa Wypowiedź AAAAA1234 : -DDD ; P My ciebie z przyjemnością ,,zjemy" : -) w pozytywnym znaczeniu : -) chyba? : D
|
|
a gorzała będzie ??
|
|
aniuskimoje Oj tam ,oj tam jak najbardziej wypada ;), jak będziesz bardziej otwarty to tym bardziej zapraszam ;) Mam nadzieję ,że do zobaczenia :) Czesio Jak przyniesiesz to będzie :P
|
|
a zycze wam smacznego :D
|
|
I jak było?
|
|
Były cztery odważne osoby i pies! Były pączki domowej produkcji i "chrust". Nie ilość się liczy, ale jakość! luiza
|
|
Eh, żałuję że nie mogłam przyjść :(
|
|
skaczył się:)
|