Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
modent |
Co sądzicie o Pani dr Monice Chojnowskiej z gabinetu Modent na ks Janusza I?? Jakie macie doświadczenia?? Czy drogo? ;) Dziękuję za opinie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: modent |
Słyszałem ze jest dość droga... Pozdrawiam: Grey
|
|
a co myślicie o Magdalenie Grzymale?? z kierżkowej.
|
|
w Modent za zwykle zaleczenie 100 zł. pewnie to już standard w łomży, ale slyszałam, że u Drożyner jest taniej, ale czy ktoś wie czy to prawda?
|
|
Kiedyś zaproponowała profesjonalne wybielenie zębów, ku zaskoczeniu dostałam zestaw do domu (do samodzielnego użycia) zapłaciłam 250 zł za zestaw na górną szczękę. Zdziwiło mnie jednak jak znalazłam taki sam zestaw w komplecie na obie szczęki na allegro za 80 zł podobna cena była w sklepie medycznym. Użyłem 2 razy i musiałem odłożyć z powodu podrażnienia dziąseł. Po tym fakcie nikt z mojej rodziny, ani znajomych nigdy więcej nie korzystał z jej usług. Osobiście polecam co jakiś czas zmieniać dentystę - tak profilaktycznie. Kiedyś poszedłem do pewnej Pani wyleczyć ząb, potem drugi, kolejny i kolejny... zdziwiło mnie że mam aż tyle ubytków. Zmieniłem dentystę i okazało się, że ząbki są zdrowe, a owa dentystka wyciągała tylko kaskę. Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
ehhhh.. wybranie odpowiedniego dentysty jest trudniejsze niż fizyka kwantowa.. ilu pacjentów-tyle odpowiedzi i opinii. nijak wybrać, taniego, dobrego i fachowego specjalistę..
|
|
Ja wolę zapłacić 100 zł i mieć dobrze zaleczony ząb. Ja polecam Panią stomatolog Monikę Chojnowską chodzę do niej od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Na dodatek gabinet jest nowocześnie wyposażony co jest również ważne.
|
|
ja też wolę zapłacić 100 i mieć dobrze zaleczone, tylko nie do końca jestem pewna czy dr chojnowska zrobiła mi plombę, przez jakiś czas drażniła mnie to wypełnienie. A z założenie nie ufam dentystom bo mam wrażenie, że chcą "zaleczyć"nawet zdrowy ząb aby tylko zarobić. Kiedyś zdarzyło mi się coś takiego. a nie polecam Majewskiego i spółki, może i fachowo robi, tylko jego metody postępowania z pacjentem są nikczemne - nie informuje wcześniej, że kanałowe leczenie robi jego syn, który chyba się uczy na pacjentach ojca, syn zresztą potrafi pacjentowi leczyć ząb, wziąć za to kasę a później stwierdzić, że jednak trzeba wyrwać; inny przykład - nie informuje wcześniej pacjenta że współpracuje z protetykiem z Warszawy i pacjent musi (o ile chce mieć dobrze zrobioną licówkę, nie zaocznie) jechać tam specjalnie na wycisk i dobranie. brak słów. moja rada: przejść się do kilku dentystów na przegląd zębów i sprawdzić co każdy z nich powie. a później dopiero wybrać u kogo leczyć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |