czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zespół na wesele

witam. jaki zespół polecacie na wesele? Byłbym wdzięczny również za jakiś namiar i czy orientujecie się czy mają wolny termin na czerwca?

adriano

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zespół na wesele

poszukaj na forum w starszych tematach jest tu tego oj masakra ....

miałem weselicho w tą sobotę i grał zespół MAGDA BAND naprawdę byliśmy zaskoczeni wraz z żoną z tego co ten zespół wyczynia z gośćmi :) naprawdę polecam SUPER ZESPÓŁ oraz prowadzenie całej imprezy....
numer do nich : 511-469-175
Aneta i Marcin P. :)

COOL jest ok !! naprawdę polecam

Zespół MAXIMUS z Grajewa polecam!

Potwierdzam zespół cool i pan Grzegorz z Wizny w nim śpiewa,mają swoją stronę w internecie.

zespół Riwer :D zajebisty :)

Przede wszystkim to zależy jaki repertuar preferujesz i czy muzyka ma być na żywo czy pseudo granie (tak robi większość zespołów). Z doświadczenia wiem, że o dobry zespół jest trudno, bo w większości mają zajęte terminy na ten sezon ślubny czyli do października 2012.

jak kolega wyzej wspomnial temat byl kilkakrotnie ponawiany jak nie wiecej wystarczy w wyszukiwarke 4lomza wpisac to co chcesz i masz do wyboru do koloru...nie zawsze posty sa do konca szczere ale...mam nadzieje ze uda ci sie zlokalizowac odpowiednia kapele zespol cool jest faktycznie cool

https://www.google.com/search?q=zesp%C3%B3%C5%82+na+wesele+4+lom%C5%BCa&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7ADSA_pl

No a sam nie możesz zagrać?

A ja polecam zespół New System :) grali na moim weselu i gdybym miała drugi raz wybierać to bez wątpienia też bym ich wzięła :) Jeśli chcesz namiary to napisz
Zgadzam się też z opinią że zespół Cool jest też fajny :)

A ja polecam Ronix chłopaki maja swoja stronę internetową . Grali u mojego brata na weselu i było zajefajnie wszyscy byli zadowoleni.

flesz, amor, i tak jak wyżej cool

DIADEM !!!

własnie tu tez zalezy czego kto szuka i za jaka cene :D trzeba sie zastanowic .

ja polecam zespol cool. Wejdz na strone zespolcool.pl tam sa kontakty. Mozesz tez zobaczyc jaki poziom prezentuje;)

masakra

kazik wichrowejty

A u mnie nikt nie grał na weselu i też było fajnie........?

Polecam

fanka bocianka .......

A czy na rozwodach gra ktoś za darmo???????

Oj tak za kieliszeczek i schabowego??

Nie dla mnie, kolega, rozumiecie..........

belfer za kotleta to i ja mogę zagrać he

Polecam Amor

a ja polecam The Beatels, choć już nie wszyscy członkowie grupy byliby w stanie zagrać :P

Witam, byłem ostatnio na weselu i grał zespół DAMIS z Łomży. Powiem szczerze, że miło było ich słuchać:) jednym słowem było extra, polecam ich bardzo:) Pozdrawiam.

Polecam zaspół RONIX!Z nimi zabawa jest naprawdę super!!!!!

Zależy jakiego zespołu szukasz?

Czy zależy Ci na tym aby jak najmniej zaplacić i posluchac jak ktos falszuje i leci z podkladu bez zadnego wyksztalcenia muzycznego, gra po weselach tylko po to zeby schlac ryj czy zespolu z prawdziwego zdarzenia czyli taki zespół ktory gra na ŻYWO bez zadnych playbacków, wkłada wysilek i angażuje sie w to co robi więc polecam zespół; GTW, STUDIO BAND, TRIS, nie wiem czy mają wolne terminy ale warto sprubowac zadzwonic i sie zorientowac bo jak masz placic zespolowi który nie potrafi na niczym grać tylko wlaczają podklady i udają wielkie gwiazdy to lepiej wez Dj zaoszedzisz kase i nie bedziesz musial sluchac jak falszują

prubuj napewno warto sprubowac,kto prubuje to nie zaluje...

krzycho159 bylo od razu wskazac twoj zespol jeden z 3 wymienionych w ktorym jestes z pewnoscia czlonkiem, a nie zbedne rozkminy walisz dobra reklama! no ale auto reklam to juz na tym forum bylo!!! pomysl lepiej zeby pare zlotych wrzucic w naprawde dobra reklame i sie poprostu zareklamuj trzeba tylko w siebie uwierzyc!!! powodzenia zycze i duzo pracy

a dla kolegi ktory zalozyl posta radze popytac po znajomych o jakis zespol obejrzec kilka plytek,wspolnie z narzeczona podjac odpowiednia decyzje i tyle,u mnie na weselu 8 lat temu gral zespol Robbins z Kolna bylo naprawde zajebiscie bo Andrzej ktory prowadzil wesele mial w sobie naprawde takiego kopa ze potrafil wyciagnac ludzi do zabaw konkursow itp,i tak naprawde mnie ani moich gosci za przeproszeniem guzik interesowalo czy zespol gra z podkladow plejbekow czy jeszcze tam cos najwazniejsze jest to aby kazdy sie dobrze bawil...bo wesele jest po to aby sie bawic a nie sluchac gitar bebnow czy tam innych instrumentow,moze czasy sie zmienia i na wesela bedziemy chodzic tylko po to aby ustac i patrzyc,sluchac i podziwiac jak zespol gra... wszystko w temacie!!!

adaho zgadzam się z tobo wesele jest poto by rozbawić ludzi ja gram kupe lat wiadomo gra się troche na żywo troche z plejbeka ale wokal cało noc na żywo ale głowno rolo jest by towarzystwo się bawiło

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org