Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Elektromechanik- Seat Ibiza 2003 |
Witam. Poszukuję elektromechanika do mojego Seata Ibizy 2003. Trochę powariowały kontrolki, świeci się kontrolka od świec żarowych mimo tego że są sprawne i pali nawet zimą bez garażu za pierwszym razem, oraz problem z kontrolką ABS. Gdy odpalam samochód są 3 piknięcia sygnalizujące błąd i świeci się ciągle kontrolka ABS a do tego kontrolka z wykrzyknikiem !. Podejżewam że sa problemy z czujnikami, gdzie mogę znaleźść gościa co się zna na rzeczy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Elektromechanik- Seat Ibiza 2003 |
Na sosnowej i jeszcze kraska,wiedzą co z czym się je,powodzenia 8550
|
|
U mnie tak bylo jak zabrudził sie czujnik od ABS. Ruszałem szybciej na śniego-błocie . PO jakims czasie problem sam zniknął ;-) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
A ja polecam Marcina z os. Piaski robi 10 lat przy Seatach
|
|
o to musiał być dobrze bity , auto sprowadzone ?
|
|
Świece jak twierdzisz że są sprawne to na bank uwalony czujnik stopu. Abs to własnie moze byc zabrudzenie czujnika a sam wykrzyknik moze płyn hamulcowy albo cos związanego z absem. Kup interfejs i sam sobie poradzisz:))
|
|
Konarzyce lipowa 8. Zapraszam
|
|
Nie był bity, jest sprowadzony z Paryża, i tak przez 2 lata zaniedbał go mój wujek który wymienił w nim tylko żarówki. Dajcie mi jakiś kontakt do tego gościa co się zajmuje Seatami z łomży.
|
|
tel do tego gościa 608780306
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |