Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HI-TEC |
mam pytanie moze ktos wie gdzie moge kupic kurtke HI-Tec o okolicy jest jakis sklep teraz nic w łomzy nie mozna znalesc nie chce odpowiedzi alegro bo nie interesuje mnie to bo musze dotkac obejrzec i rozmiar najwiekszy jaki jest
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HI-TEC |
na rynku
|
|
ciekawe jakim
|
|
a galerii stokrotka poszukaj w tej drugiej części, tam jest taki sportowy 50 sport czy jakoś tak się zwie, tam różne marki maja, w tamtym roku bieliznę termoaktywną kupywałam z HI-Tec :)
|
|
Zobacz na ul.piłsudskiego w sklepie campus
|
|
dzieki obejrze tu i tam jest szansa ze kupe moze a jak nie to za miesiac w wawie bede to decthatlon odwiedze bo i tak musze po cos ze sprzetu zajechac dobre ceny maja
|
|
decathlon ma dobre ceny ?? na co, że tak zapytam?? i pytanie czy w parzę z tą super ceną idzie jakość?? Odzieży Hi -Tec poszukaj np. w sklepach Auchan ponieważ ta sieć sprzedaje produkty Hi-Tec w bardzo dobrach cenach, a produkty tej marki są warte zakupu. Pozdrawiam
|
|
jakosc akurat jest nieporownywalna decathlon ma najwyzsza na sprzet i ubrania sportowe mam kilka rzeczy od nich jest najwyzszej jakosci no i wybor najwiekszy w Auchan tez sluszalem ze bywaja no ale tez trzeba jechac co najmniej do bialego to juz wole do stolicy zwlaszcza ze czesciej tam bywam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |