niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przemilczana przeszłość Rutkowskiego

Panie Rutkowski, wszystko fajnie pan interpretuje na swoją korzyść , gratuluję sprytu w manipulowaniu opinią publiczną.

Mam pytanie : Co pan robił w ZOMO, jakie stanowisko i jaka funkcja ?
W jakich akcjach brał pan udział ?
Kogo pan pałował ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przemilczana przeszłość Rutkowskiego

Jeszcze jedno :

Na tych pańskich konferencjach prasowych w związku z ostatnią sprawą, dlaczego za pana plecami stała grypa zamaskowanych i uzbrojonych goryli, czyżby bał się pan zamachu terrorystycznego na oczach telewidzów ?
Czemu to miało służyć ?

Ja myślę że Ci nie odpisze
hhehe

mam podejrzenie, że Rutkowski dzisiaj akurat nie wejdzie na to forum i nie odpowie Ci na te pytania...
:)
ale odpowiedzi hejterów masz jak w banku:)

----------------------
Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.

A tak poważnie to ma papierów gościu

Rutkowski to Dyzma polskiej detektywistyki, dobry showmen !

W ostatnim wywiadzie powiedział że pomoże rodzicom Madzi w znalezieniu pracy i nowego miejsca w Polsce lub na świecie.No poprostu gratulacje należy się im przecież nagroda matce za nie udolną opiekę a ojcu chyba za to że jest taki miłosierny bo wybaczył żonie. To jest żenada...

Nie oceniam działań K. Rutkowskiego, ale jestem pewien, że wielu spośród Was, jakby się coś stało najbliższym, pobiegliby na kolanach go prosić o interwencję w swojej sprawie. Są w życiu takie sytuacje, gdy prawo jest bezsile. Wiecie o tym, że w Polsce prawo jest dla złodziei. Policjant nie przekroczy swoich uprawnień dla Was, bo sam zostanie skazany przez sąd. Prokurator? Od 7.30 do 15.30, potem kapotę na siebie i do domu. Tylko przestępca ma dla Was zawsze czas. A nawet jak go złapią, to przecież usłyszycie w sądzie, że "pomimo, że do popełnienia czynu doszło, to sprawca jest jeszcze młody, dobrze rokujący, wcześniej niekarany i może zastosujemy tutaj nadzwyczajne złagodzenie kary". I co? Będzie się z Was śmiał w "sądzie" a wychodząc z sali szepnie: "Do zobaczenia na osiedlu". I wtedy potrzebujecie złego chłopca, kogoś takiego, jak Rutkowski, bo tzw. prawa człowieka są tylko dla przestępców, nie ofiar.

nie chcę tu oceniać przeszłości Pana Rutkowskiego, czy nawet tego czy przyczynił się do szybszego rozwiązania sprawy czy nie, jedno jest pewne wykorzystuje tych ludzi jako chodzący BILBORD do promocji siebie, po za tym dziwne jest zachowanie całej tej rodziny ojciec i dziadkowie zachowują się jak w pojeb.... reality show . Koszmar.

Ja to najpierw pójdę do wróżki Kasi !

mówił że był kierowcą Nyski... Ja akurat trzymam stronę Rutkowskiego, jest jaki jest, szołmen, lubi szum i gorącą atmosferę, każdy go już zna z tej strony. Ale mnie w tym wszystkim zbulwersowało jedno, postawa niektórych mediów, takie zakłamanie, jak stąd do księżyca.

a kierowca "suki" to jakiś szczególny zawód ?
zawiózł tylko ZOMOwców na miejsce akcji i siedział spokojnie cały czas w budzie ?
tylko przyglądał się i pewnie współczuł strajkującym ?

Siedział w Nysce bo nie miał ochrony i strasznie się bał .

wróżka Kasia wszystko powie. Masakra

Ahmed - bardzo mądra wypowiedź..masz rację

No i co, że stał w ZOMO? Albo, że pałował? Winien jest ten, co wydał rozkaz użycia oddziału ZOMO. Nauczcie się wreszcie, że np. urzędnik, policjant czy żołnierz to trybiki w machinie, system trzeba zmienić a nie ludzi. Ale Wy potraficie pieprzyć tylko o mgle smoleńskiej a rząd Wam łapę do kieszeni wkłada.

Ahmed, do SS też ochotników tylko brali, a oni wykonywali tylko rozkazy ,

Nie byłeś, nie wiesz, nie oceniaj, Rutkowski to fakt był skuteczny ...........- Nie straciłeś dziecka więc zamknij mordę i nie komentuj Rodziny - uszanuj czyjś ból............!

Rutkowski to showmen to jest fakt lubi szum wokół siebie, ale prawda jest taka że gdyby nie on to policja prawdopodobnie nadal by szukała zamaskowanego mężczyzny który napadł biedną Katarzynę W. a wszyscy w kraju by współczuli biednej matce której jakiś fanatyk porwał dziecko.

Ustalmy fakty: Co to kogo obchodzi że Rutkowski był w zomo? czy on jest politykiem? był, ludzie go wybrali, choć było wiadomo że służył w zomo, przeszedł lustrację jako poseł. W prowadzeniu interesów może śmiało wypiąć się na tych, co zarzucają mu zomo czy pałowanie, bo to nie ma nic do rzeczy, skoro ludzie korzystają z usług jego firmy, komu się nie podoba nie musi go wynajmować.

Zazwyczaj kierowca ,, suki,, był i jest dowódcą patrolu.

Dowódcą - na pewną nie w czasach zomo.

Dobry jest

No i rutek " dojechał Luizę , jak dziką świnię " ...

zorientowani wiedzą o co chodzi ....

masakra

jest dobry

Rutkowski jest przedłuzeniem policji. Tam gdzie policja nie może (ograniczenia prawne), to wykorzystuje takiego kolesia jak Rutkowski.
Konflikt miedzy nim a policją, to zasłona dymna. Pic.

Przecież Rutkowskiego można w każdej chwili dojechać jak dziką świnię. Ciekawe dlaczego policja z prokuraturą tego nie robią ?. Zastanawialiście się ?
Pozwolenia na broń, wszelkiego rodzaju koncesje itp, kto rozdaje karty ???

Wyobrażacie sobie policjanta siedzącego w domu tych rodziców i spokojnie przy kawie dyskutujacego :))
To tylko kristof może się tak zblizyć do podejrzanych lub ofiar i cos tam wyciagnąć, pogrzebać w plotkach, w garderobie. To co nie powiedzą policjantom podczas oficjalnego przesłuchania , to powiedzą w spokojnej rozmowie przy piwie, kawie. Rutkowski inwigiluje z innej pozycji, zakrada się jak przyjaciel. Z tej perspektywy więcej widać.

Uwaga!!! nabity :)))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org