Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mp3 |
Mam do was pytanie: Dosć czesto w Radiu Eska leci piosenka w której sa słowa " I choć byś upadłna kolana" Wie moze ktos z was jak ta piosenka sienazywa i kto jest jej wykonawcą ? Z góry wielkie dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mp3 |
Wejdz sobie na stronę Radia Eska i tam na liscie przebojów poszukaj.
|
|
albo do nich zadzwon
|
|
ptysiu chyba ci chodzi o "Kasia Cerekwicka - Na kolana"
|
|
Kolumb wielkie Dzieki za Info a moze ma ktos tą nute to jak moze to niech przeslemi ja na poczte bo na necie nie moge znaleźc albo niech ktoś da link do strony z której moge to sciagnąc z góry dzieki jak cos to mp3 na e-maila ptysiu91@interia.pl
|
|
ptysiu prawy górny róg odczekaj ok. 40s i kliknij Click here to download http://www.megaupload.com/?d=TE7N0XKY
|
|
Kolumb wielkie dzieki to ta Mp3 sciagnołem i jestgit z góry dzieki :)
|
|
Powodzenia chłopaki!!!! Wy to nie myślicie na czele z ptysio. Tylko czekajcie jak do waszych drzwi zastuka prokuratura. Nielegalne rozpowszechnianie mp3. Ciekawe jaki artykuł za to grozi, ale napewno sie niedlugo dowiecie. :):):)Trzymajcie mnie ptysia zamkną do wiezienia :) :) :) :)
|
|
A kto rozpowszechnia? Chyba nie ptysiu i nie kolumb? :P
|
|
Temat mp3 budzi wiele kontrowersji. Szczególnie jeśli chodzi o rozpowszechnianie w tej formie cudzych (chronionych) utworów. Wielu osobom wydaje się, że „klasyczne” prawo nie dotyka nowej, wirtualnej przestrzeni, jaką jest Internet i otwarte sieci publiczne. Tworzy się więc mity i własne „reguły”, które mają usprawiedliwić łamanie praw autorskich w Internecie. Szczególnie, że u źródeł istnienia Internetu zawsze leżała swobodna wymiana myśli i „niekomercyjne” dzielenie się wszystkich ze wszystkimi. Udostępnianie muzyki w Internecie nikogo nie krzywdzi, bo właściwie jest to swego rodzaju promowanie cudzej twórczości, a zatem wręcz pomaganie twórcom, a nie szkodzenie im (tym bardziej jeżeli udostępnia się cudze utwory innym za darmo) . Jeżeli nie pobieram opłat za ściąganie z mojego serwera utworów, to moja działalność jest „legalna”. Jeżeli wprowadzam do sieci muzykę nagraną z płyty CD, którą posiadam, nie łamię prawa autorskiego. Jeżeli tylko „ściągam” utwory z nielegalnego serwera, albo zgrywam utwory z płyt CD do plików mp3 na moim komputerze, to nie łamię prawa, bo robię to w ramach tzw. użytku osobistego. Reasumując, należy stwierdzić, że - ściśle formalnie rzecz ujmując - większość obrotu mp3 w Internecie, to obrót nielegalny. Bez zgody odpowiednich uprawnionych podmiotów, można ewentualnie kodować w mp3 własne płyty CD – i to dla celów własnego użytku. Chodzi o sytuację, gdy np. chcemy słuchać tej muzyki przy pracy na laptopie lub z naszego przenośnego mp3 playera. W zasadzie każde inne działanie należy uznać za nielegalne. Narazić to nas może zarówno na sankcje karne (łącznie z przepadkiem całego sprzętu komputerowego, serwerów i innych urządzeń służących do tworzenia mp3 i ich rozpowszechniania w sieci oraz karą pozbawienia wolności – nawet do kilku lat) Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach.
|
|
Ja mam tą piosenke do wlasnego użytku iwyłacznie !
|
|
Nie lepiej sciagnac sobie eMule lub cos w tym stylu?ma sie co chce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |