Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwek w Atomie...bad or good idea?? |
Ojj..tak niewiele czasu do Sylwka:/ wiekszosc spedza te noc na domowkach, kluby raczej porezerwowane... a jak jest z Sylwkiem w Atomie? do ktorej trwa imprezka?warto sie wybrac? kto ma taki zamiar...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwek w Atomie...bad or good idea?? |
sam idziesz czy z kimś.... jak z kimś to baw się z nim dobrze i nie patrz na innych... jak sam... to kombinuj.... :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Jak chcesz wrócić do Jedwabnego z podbitym okiem albo złamaniem którejś z kończyn to leć na "sylwka" do Atomu. Kumpel chodzi tam co tydzień na dyskotekę i mówi, że nie ma soboty, żeby ktoś nie zbierał zębów z chodnika. Ochrona ma to wszystko w głębokim poważaniu (czyt. w dupie). Lepiej zostać w domu i świętować w gronie znajomych. Pozdrawiam
|
|
w morde mozna dostac wszedzie nie tylko w atomie
|
|
a nawet można dostać za "nic" :-P
|
|
somebody to chyba ONA czy się mylę ??
|
|
Bardzo dobry pomysł. Byłem w zeszłym roku, i w tym roku terz się tam wybieram. Świetny klimat. Dozobaczenia wszyscy którzy tam będą.
|
|
Loool...długie blond włosy...no raczej somebody to ONA:P ale mniejsza o to:-)
|
|
Jak wypadł sylwester w Atomnie? Ciekawi mnie czy jest czego żałować, że nie byłem. ..:: Nomex ::..
|
|
Wejdź na www.klubatom.com i poczytaj pierwsze komentarze... Happy New Year!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |