niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co to ma byc?!

Witam,miałam odbyć staż w pewnym łomżyńskim sklepie,przeszłam okres próbny pozytywnie i miałam zacząć prace w formie stażu po załatwieniu formalności w pup,a tym czasem pracodawca milczy i nie odbiera telefonów. Dodatkowo poniosłam koszty dojazdów za które nikt mi nie zwróci. Jak myślicie czy tak postępuje dorosły facet,właściciel sklepu? Zwłaszcza gdy teraz tak ciężko o pracę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co to ma byc?!

zdemoluj mu stragan

zabawne,ale pytam poważnie co o tym myślicie?

są cwaniaczki- pracodawcy, którzy robią tak nagminnie, obiecują złote góry i mają pracownika na kilka dni za darmo, co prawda, to taki "świeżak "wiele nie zrobi, ale zawsze może stać na sklepie, dopilnować czy ktoś czegoś nie zwędzi lub po prostu posprzątać w magazynie ewentualnie powykładać towar na półki,
jak Ci ktoś proponuje tzw "okres próbny ", bez kasy, dłuższy jak 2-3 dni, to po prostu go olej ,

ile czasu pracowałaś i może gdzie ?

Kilka dni,a wolałabym nie pisać gdzie bo nie chodzi mi o to żeby oczernić publicznie tego pana.

właśnie, uważaj, żeby nie oczernić publicznie, bez szczegółów i danych personalnych,
jednak zawsze możesz podać branżę i orientacyjną lokalizację : np ulicę czy rejon , osoby myślące się domyślą , a może to być przestrogą dla niektórych ,

mala-mi okres próbny do niczego nie zobowiązuje Ciebie jak i pracodawce . A pracodawcy wykorzystują ten fakt że jest duże bezrobocie na niekorzyść pracownika.

wiem,że nie zobowiazuje ale miałam już ten staż 'obiecany' dlatego sądzę,że pracodawca powinien mnie poinformować jeśli zmienił zdanie. To sklep spożywczy na południu,tyle mogę powiedzieć.

a bylas w PUP zapytac co sie stalo z twoim stazem??
dokladnie co mialas juz zalatwione??
ja slyszalam o takim przypadku ze stazysta nie chodzil na staz bo nie wiedzial ze zostal on mu przyznany.
az w koncu ktos z pracownikow moze nawet sam wlasciciel przyniosl liste obecnosci ( bo jesli nie wiesz to jesli chodzisz na staz to tam tez podpisujesz liste obecnosci w tym miejscu jesli jest lista juz cala zapelniona czyli 30 dni) do urzedu pracy i na tej podstawie jest wyplacane stypendium stazowe jesli masz nieuzasadnione obecnosci to nie dostaniesz za te dni pieniedzy.
liste obecnosci przynosi sie co 30 dni az do zakonczenia stazu

mala-mi pecha miałaś że trafiłaś na takiego człowieka .

od tego roku wszystko się pozmieniało. Pracodawca jeśli się stara o stażystę z PUP to składa wniosek o ilość miejsc chyba się te czasy skończyły że pracodawca składa wniosek o konkretną osobę . A stażysto można być i w wieku 18 i 50 lat.

nie miałam rozmowy w urzędzie pracy bo miał to najpierw załatwić pracodawca a ja dopiero po załatwieniu formalności miałam podpisać umowę. W sumie sama się zastanawiam jak to miało wyglądać bo staż załatwiałam u pracodawcy nie w pup

Powiem tak,znalazłam ogłoszenie,że potrzebują na staż do sklepu,zgłosiłam się do pracodawcy,odbyłam okres próbny,'szef' miał powiedzieć w pup że już znalazł stażystę i się odezwać do mnie ale milczy

a chciaz ci zaplacil za tej okres probny??
idz do urzedu i zapytaj o tego pracodawce. idz tam do tego pokoju gdzie pracodawcy skladaja wnioski o osoby na staze.

mala-mi odpuść sobie tego kolesia . Bo to jest ..... .

obowiazku nie mial cie zatrudniac ale ja juz u takiego czlowieka nie chcialbym pracowac skoro jest nieodpowiedzilny to nie ma co zalowac a tej osobie ktora przyjal wspolczuje.
jak jest taki nieodpowiedzilany to nawet nie chce myslec do czego wecej jest zdolny
co to za sklep??
skoro dawal ogloszenie dla publiki to chyba to jest jawne??

Wiem,że pewnie zatrudnił kogoś innego ale mógł chociaż poinformować. Nie zapytam w PUP o niego bo nawet mi się nie przedstawił. A ogłoszenie było dawane na tej stronie.

mala-mi
u mnie była podobna sytuacja. Ponad rok "tyrki",po której miał być obiecany staż.Papiery itp., niby wszystko gotowe,a pracodawczyni ociągała się, doiła ze mnie na maxa,aż zrezygnowałam. To zwyczajnie nie miało sensu! I Tobie też radzę się pogodzić,bo takich przypadków jak nasze znam masę.

a po nocy przychodzi dzień
a po burzy spokój

Skur----syn nie pracodawca trzeba takich złodziei napiętnować choć jak mówi przysłowie pluj świni w oczy to powie że deszcz pada. Ja na twoim miejscu nie podarowałbym tego. Dane personalne są pod ochroną ale ul. i nazwę lub branże sklepu możesz podać publicznie i nic ci za to nie grozi.Niech ludzie wiedzą u kogo kupują . A ten dupek jak to przeczyta to może z innymi tak już nie postąpi. Nie załamuj się nie wszyscy tacy są.

Wolę jednak nie podawać tu szczegółów,jeśli ten pan to przeczyta to będzie wiedział,że o niego chodzi. A co do innych pracodawców,szukam pracy dłuższy czas ale nikt nie chce zatrudnić osoby spoza Łomży.

To, ze jesteś spoza Łomży, nikogo nie obchodzi, masz być o tej gdzinie na zakłądzie i nikogo nie obchodzi, czy dojeżdżasz z Zakopanego czy z Gdańska. Tu po prostu bezrobocie prawie 30% i ciężko o robotę.

---------------------------------------------

podaj nazwe sklepu nich wszyscy wiedza co to za czlowiek przeciez on nie ma prawa ci zabronic skoro dawal ogloszenie publicznie.
a jesli ktos sie ciebie pyta oto skadjestes to powiedze ze jesli by cie przyjal to bys wynajela kawalerke wiec nie ma problemu z dotarciem do pracy.
i ewentualnym zaostaniu po godzinach
poza tym masz samochod
jesli masz.

tak sie mowi.

chodzi o to jesli bardzo zalezy ci na pracy to musisz sie dostosowac.
pracodawca czesto sie pyta jak z dojazdem.

Ale ja mówię,że się dostosuję do godzin pracy. Próbowałam w barze na dworcu ale pan potrzebował kogoś z łomży a do tej pory wisi ogłoszenie,że kogoś szukają. Ale nie o tym ten wątek. A tamto to sklep mięsny i naprawdę nie chcę podawać więcej szczegółów.

mala-mi praco dawcy Cię nie doceniają .

Doceniliby gdybym miała doświadczenie a nawet nie ma gdzie go zdobyć

mala-mi jak trafisz na pracodawce uczciwego to będzie patrzył na Twoje doświadczenie.

mala-mi

podaj e-mail , bez zobowiązań, ale na wiosnę pomyślę ...

Hmm a nad czym konkretnie pomyślisz?

... a jak myślisz, chyba nie nad randką z Tobą ?

jakie masz wykształcenie, umiejętności i zdolności, bo chyba doświadczenia żadnego ?

Wykształcenie średnie,dopiero co skończyłam szkołę więc doświadczenia brak. A umiejętności podstawowe obsługa komputera i urządzeń biurowych,jedyne czym się mogę pochwalić to bardzo dobra znajomość języka angielskiego

spodobała mi się Twoja subordynacja i lojalność wobec byłego pracodawcy , pomimo, że niczym sobie na to nie zasłużył,

... staż poza PUP , prywatny i najniższa krajowa ,

a chęć do pracy i nauki jest ?

Chęć do pracy i nauki jak najbardziej jest.

sluchaj a co powiesz na to??
ZATRUDNIMY PANIĄ DO SPRZĄTANIA

PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE ZATRUDNI PANIĄ DO SPRZĄTANIA - OKOŁO 2 GODZIN DZIENNIE W GODZINACH POPOŁUDNIOWYCH.
PROSIMY O KONTAKT STUDENTKI DO 26 ROKU ŻYCIA LUB PANIE NA EMERYTURZE - ZATRUDNIENIE NA PODSTAWIE UMOWY ZLECENIE.

ZGŁOSZENIA Z INFORMACJĄ O DOŚWIADCZENIU I OCZEKWIANYM WYNAGRODZENIU (STAWKA GODZINOWA LUB MIESIĘCZNA) ORAZ OSIEDLU, NA JAKIM KANDYDATKA ZAMIESZKUJE PROSIMY PRZESLAĆ ZA POMOCĄ FORMULARZA

ps. znalazlam to ogloszenie na stronie bialostockiej
az chce sie zglosic jako naduzycie

Zezik nie rób dziewczynie nadziei,przecież Ty troll sieciowy jesteś.Biznesmen z Ciebie jak z koziej d.u.p.y trąba,cały dzień siedzisz na forum i wstukujesz te swoje farmozońskie formułki.Proponuje wam trolom założyć firmę doradczą jak dobrze wku...rwić człowieka,wam tzn:Zezowate,Marudzie,AndyC,Fanka_bocianka,Jasiu_(kwaśna)śmietana i inni o których zapomniałem(wybaczcie).

Bunio
masz racje tez chcialam napisac zeby go kolezanka nie sluchala bo on umie tylko wyzywac na forum. lazi za mna na forum i mnie obraza.
chcialam napisac jej o nim ale sobie pomyslalam ze zaraz znowu zacznie sie wojna.
mala-mi jesli znalazl sie ktos kto pierwszy napisal to czemu mma i ja nie dodac co mysle??
ale zobaczysz mala-mi zaraz zaczna sie wyzwiska
on nie umie jakos z klasa przyjac do wiadomosci faktow on umie obrazac.
nie radze ci dawac mu swoich danych.

Zgadzam się z Tobą pandziu19833.Dla mnie Zezuś jest osobą inteligentną aczkolwiek może to być jakiś sfrustrowany psychopata no i kulturą nie grzeszy.

Bunio za tępy jesteś żeby mnie obrazić . Wytęż swoja mózgownice a ja będę się z Twoich wypowiedzi rechotał:)))

hen heheeeee:)

Andy czy jak Ci tam,czy ja Cię obrażam?Jesteś trolem internetowym i to cała prawda o Tobie.Na Twoje posty już nie odpowiadam-nie dam się strolować.Dzięki za uwagę Andy C czy T-obojętnie.

Bunio tylko tyle masz mi do powiedzenia rozwiń myśl..... :))))

Autor: Bunio (---.lomza.mm.pl)
Data: 11-02-12 22:04

Andy czy jak Ci tam,czy ja Cię obrażam?Jesteś trolem internetowym i to cała prawda o Tobie.Na Twoje posty już nie odpowiadam-nie dam się strolować.Dzięki za uwagę Andy C czy T-obojętnie.

A CO TO ZNACZY TROLL ????

Buniku ty jesteś trollikiem dziecko zastanów co piszesz żeby mama z tata nie musiała odpowiadać za twoje poczynania w necie. Chcesz uszczuplić budżet domowy taty i mamy to rozwiń myśl,,,,

No i zaraz z żezika wampira i gwałciciela internetowego zrobią.

fanka bocianka zróbmy chłopcu nie miło nie niespodziankę w realu ?:))) chłopiec będzie musiał przeprosiny w TV Narew i na forum zamieścić:)))

trochę historii :

Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-01-12 22:13

pojeby normalnie pojeby.
czlowiek sie pyta na powaznie a ktos se jaja robi.
masz ochote jechac do anglii?? to ********** ja chce sie uczyc w polsce jezyka i tu pracowac. i jak ma ktos zamiar pisac jakies pierdoly nie na temat to niech ie nie wypowiada wogle

Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 07-01-12 22:18

panda19833, W OGÓLE to najpierw naucz się języka polskiego

Data: 11-10-11 10:46

CZESC MOZE KTOS WIE GDZIE MOZNA ZNALESC SZKOLE DLA DOROSLYCH PO PODST.ALBO GIM.DO KTOREJ NIE TRZEBA CHODZIC CO ZAJECIA. A NAUCZYCIELE NIE MAJA NIC PRZECIWKO TEMU?? I OCZYWISCIE NIE TRZEBA SIE UCZYC ZA MOCNO??? CHRAODZI TU KONKRETNIE O PRACE I WIADOMO ZE CZLOWIEK NIE MA ZA DUZO CZASU NA NAUKE.
W NIEKTORYCH SZKOLACH ZAOCZNYCH NAUCZYCIELI NIE INTERESUJE ZE CZLOWIEK NA PRACE W WEEKEND I NIE ZAWSZE MA KIEDY PRZYJSC NA ZAJECIA A CO MOWA O OSTRYM UCZENIU SIE.
BARDZO PROSZE O POMOC .Z GORY DZIEKI

Data: 11-10-11 10:57

WESZLAM NA ICH STRONE ALE NIE MOGE ZNALESC NIGDZIEJ CZY MOZNA TAM ISC PO GIMNAZJUM

Data: 11-10-11 10:59

JA NIE NAPISALAM ZE BEZ CHODZENIA I NAUKI ALE ZEBY NAUCZYCIELE NIE PRZYWIAZYWALI WAGI DO CZESTEGO OPUSZCZANIA ZAJECIA. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM maruda

Data: 11-10-11 11:03

I WYOBRAZ SOBIE ZE JEST TAKA SZKOLA TYLKO DLA MNIE ZA DALEKO I ZA DROGO. TO SIE NAZYWA SZKOLA EKSTERNISTYCZNA

Data: 17-01-12 17:52
ty zezulcu
do zezowate szczęscie
masz cos do mojego polskiego??
jestes prostym tempym kretynem. widzialam ze czasto wlazisz na posty innych i wtracasz sie, mącisz nie wiem po co???
czlowek sie normalnie pyta o cos a ten wlazi i nie na temat pisze. ( sorki ze tez pisze teraz nie na temat ale nie mam gdzie do tego kretyna napisac)
nie wiem po co ten typ sie wypowiada na temat skoro nie ma nic ciekawego do napisania.
o mi karze polskiego sie dobrze nauczyc tylko nie wiem po czym stwierdzil ze nie umiem??? skonczylam studia i pracuje w urzedzie pisze na komputerze wiec chyba oczywiste ze pisze poprawnie a ten glab mi wyskakuje z takimi tekstami. tutaj widze ze ludzie zamiast sobie pomoc to pisza glupoty takze ja tez musiualam napisac nie na temat tam gdzie jest tego padalca pelno.

Data: 19-01-12 13:11

ZEZOWATE SZCZESCIE TY ZEZULCU GLUPI ja to takich szmat jak ty nie mam szcunku tez a twojego malego chu++ja nie chcialbym nawet kijem dotkanac.

panda19833 , nie ośmieszaj się, bo kto uważa, że jest czymś, gdy jest niczym, ten zwodzi samego siebie.

NO COMMENT !

Bunio, po części zgadzam się z Tobą, jednakże pomimo inteligencji, jaką niewątpliwie szczątkowo posiadasz, nie ogarniasz intelektem prostej oczywistości : chamstwo trzeba tępić " siłom i kulturom osobistom "- jak mawiał klasyk polskiego kabaretu J.K. ,
po prostu nie pozwolę sobie, by nawet ktoś taki jak Ty, pseudo-inteligent o ograniczonym umyśle, wszedł mi na głowę lub bezkarnie obrażał, klepiąc pazurem w klawiaturę jakieś banialuki ,
Mam dla Ciebie kontrpropozycję : klep Ty lepiej swoją babę po dupie, zamiast tu klepać bzdury,
i jak coś Cię wku..ia, to nie czytaj, ja to piszę dla zabawy, a ch.. czyta , boś ciekawy,
co do mojego biznesu, to mogę sobie pozwolić na wiele, pracuję na swoim i sam dysponuję swoim czasem, o czym Ty tylko możesz pomarzyć , a takich dup.ków jak Ty baranie, to zapędzam w kozi róg i za darmo bym nie zatrudnił,

PS:
Twoja opinia o mnie jest tak samo beznadziejna jak Ty.

Zezik,kto Ci uwierzy,że Ty masz swój biznes,nie kompromituj się.Prześledziłeś pandzie,a ja prześledziłem Ciebie.Logujesz się o każdej porze dnia i nocy.O czym to świadczy?Że siedzisz w domu i wklepujesz swoje mądrości prawie na każdy temat.

P.S.Jak dla Ciebie mogę być,jak to napisałeś:baranem,kretynem,ćwokiem.Dorzucisz jeszcze coś?A może Twoi koledzy z paczki,może ten z manią prześladowczą Andzia C.Czekam.......

stać mnie na to , a co do mojego interesu, to gó.wno Ci do tego ,
ja nie robię jako wyrobnik u kogoś za marne grosze, a pracę mam taką jaką mam , tzw " wolny zawód " + coś jeszcze...
i nie zależy mi na reklamie, tu na Forum ,

Szatan tobą miota:)))))))))

Autor: Bunio (---.lomza.mm.pl)
Data: 21-12-11 14:28

Dlaczego uśmiech i dobre słowo u ludzi częściej się pojawia dopiero przed świętami BN.Tak obserwuję zachowania ludzkie i nasuwa mi się pytanie:Czy życzliwość,uprzejmość u większości jest wymuszona,na pokaz?Dlaczego nie jesteśmy tacy na co dzień?

Brak tobie czarnej brak :))))
Autor: Bunio (---.blutmagie.de)
Data: 10-07-11 22:11

Ach te czarne włosy...

Re: gdzie odbije zdjecia
Data: 10-07-11 22:13

No nic,czarna piękności....

Re: gdzie odbije zdjecia
Data: 10-07-11 22:19

p

Bunio w dalszym ciągu uważam,że potrzebujesz tych wykładów :) Wytłumaczyłbym Ci tutaj,ale nie chcę śmiecić w temacie... W każdym razie czekam na list polecony z Sądu z terminem rozprawy,pozdrawiam i cześć.

nie_pajacuj_w_nowej_wersji ,no ja również tak uważam Panie kolego :) Chyba w tym całe sedno :)

Andy C, to do więżnia masz iść, czyżby nasz oponent to kapusta ?

Bunio :)
Wyrobniku w Pańskim gospodarstwie :):)

Ludzie bogaci nie muszą pracowac i moga pozwolic sobie na siedzenie w necie od rana do nocy:):)
Wbij sobie do pustej makówki raz na zawsze :):)
NA LUDZI BOGATYCH PRACUJA PIENIĄDZE I NIEUDOLNI ZYCIOWO WYROBNICY:)

Bunio zanim wyjdzie z ZK to trochę latek minie:)))

Andy C :)
Jak by co to będę odwiedzał w Czerwonym Borze :)
A i transporcik jakiś czasami podrzucę :):)

zezowate szczęscie Ty tego nie chcesz i ja bo można chłopkowi na brudzić w papierach.

w Czerwonym Borze nie szanują alimenciarzy i rowerzystów;))) odpekam z miach zrobię sobie trochę tatuaży i będzie git majonez:))

Andy C, a to sorry, nie zatrybiłem , to on, ma tam spędzić wakacje ?
to już za głupotę do więżnia sadzają ?

zezuś :):)
Przecie wszem i wobec wiadomo że głupota sama z siebie jest ograniczeniem wolności intelektualnej :)

Za to się nie wsadza :):)
Głupcy sami w sobie się zamykaja :):)

Tak toczno fanka :):)

prawda, pierwszy będę za darowaniem mu winy, ot, niepoczytalny, nie wie co czyni

zezowate szczęscie no siedzą dziadki po 70 lat za jazdę po pijanemu na rowerze:))
Sędzia będzie litościwy zaproponuje odróbkę w MPGKiM/ie:))

Bunio , Twoi rodzice musieli mieć duże pole, aby wyhodować takiego buraka jak ty, gdzieś Ty się chował ?

pies mu uciekł, to tu teraz na forum kolegi szuka ,

no to wszystko jasne :):)
Bunio psa juz niema to i za kolegą sie rozgląda:):)
niezły musi być z niego gagatek kiedy pies wolał na mróz dać nogę niz z nim pod jednym dachem siedzieć :):)

szkoda chłopa, pies mu mordę lizał, a teraz co, sam siedzi na łapach i jajca liże ?

Ba :):):)
Bo psu do budy plecak rzucał a sam zamiast do szkoły to obok szkoły chodził :):):)

To pies się ponauczał i lezy :):)
Pies mądrzejszy od pana teraz :):)

a co się dziwić, jak był mały, to matka mu kiełbasę na szyję wieszała, żeby psy chociaż się z nim bawiły, to mu ze szczenięcych lat pozostało jeszcze zamiłowanie do szczekania
oj, miał chłopina psie życie !

marudo,
kończymy, jutro też jest dzień , trzeba oczka zmrużyć ,
com sobie pofolgowali, to nasze , teraz idziem palulu,
miłych i spokojnych snów ,
dobranoc Ci ,

Ci też Dobranoc zezuś :):)

Dziękuję wam wszystkim za odpowiedzi i przykro mi,że rozmowa zeszła na inny temat. Z mojej strony to koniec tematu. Pozdrawiam.

Zezowate, nie marnuj czasu na pyskowki są przecież bardziej interesujące zajęcia;) a koleżanka zzałożycielka tematu właśnie dostała brutalną naukę życia. ludziom nie do końca należy wierzyć. obcym ludziom. Nie mniej jednak powodzenia życzę w szukaniu...

Zezowate, nie marnuj czasu na pyskowki są przecież bardziej interesujące zajęcia;) a koleżanka zzałożycielka tematu właśnie dostała brutalną naukę życia. ludziom nie do końca należy wierzyć. obcym ludziom. Nie mniej jednak powodzenia życzę w szukaniu...

Dzięki ale zaczynam tracić wiarę w ludzką uczciwość

zezul
piszesz zeby tempic chamstwo
napisales to sam o sobie
siebiw najpier wytemp/
i nie rozumiem po co za kazdym razem moje posty wwalasz???
ty sam prowokujesz do tego zeby sie z toba klucic
poza tym tez watpie zebys mial swoja firme bo nikt o tak malej kulturze nie przetrwalby na rynku pracy.
raczej jak ty masz takie podejscie do ludzi to watpliwe zeby ktos chcial dlugo u ciebie pracowac
widze ze jesli ktos ma inne zdanie niz ty od razu jest wyzywany.
a raczej tak sie sprawy nie zalatwia.
i albo ty jestes administratorem ktory pilnuje na forum tego zeby cos sie dzialo. widze ze zalkadasz duzo tematow
albo jestes zgoszknialym starym bezrobotnym spychicznie chorym czlowiekiem ktoremu wszystko przeszkadza i dlatego wyzywa.
a wiem ze czlowiek wyzywa dlatego zeby odwrocic od siebie uwage ponizyc innego czlowieka zeby sobie zwiekszyc poczucie wlasnej wartosci
SZKODA MI CIEBIE BO MASZ DUZO KOMPLEKSOW NA PEWNO JESTES SAMOTYNY NIKT CIE NIE CHCE BO NIKT BY NIE WYTRZYMAL Z TAKIM CHOLERYKIEM
ALBO TAK JAK PISALAM WCZESNIEJ JESTES ADMINEM. a jesli nie jestes to ja cie zglosze do administratora ze zniechecasz ludzi do pisania na forum. w koncu zostaniesz sam bo pewnie masz pare kont zalozonych maruda to pewnie tez ty. i ten drugi na A nie chce mi sie wyzej czytac jak to nick.

i ja ci juz wczesnije pisalam jak jestes taki dobry w gebie to chodz powiedz mi co o mnie myslisz oczy w oczy.
ale nie ty sie boisz malej dziewczyny.
w zyciu bys nie powiedzial tego komus prosto w oczy.
ups ty prosto w oczy nawet zebys chcial to nie dasz rady powiedziec.

panda19833 żyj w swoim świecie nie mieszaj mnie do swoich konfliktów.

niech cala wasza paczka przeczyta co to jest trollowanie.To ze was tak nazwalem jest to uzasadnione i jak ktos z tego powodu czuje sie urazony to niech przestanie trollowac.
Co do ciebie andzia to nie rozumiem dlaczego ukrywasz sie za TOR-em,boisz sie ze ktos cie namierzy.Masz manie przesladowcza?

ja tylko twierdze ze tych pare nickow to jest jedna osoba i albo jakis psychol ktory zyje swiatem wirtualnym mu sie wydaje ze wojuje z calym swiatem.
ale ja sie nie boje tego czlowieka chetnie spotkam sie z nim gdzies realnym swiecie. i przekonam sie czy tez ma taka jadowita morde jak tu.

oni wszyscy maja manie . albo sa jedna osoba.
a jesli jest aministratorem to nie wiem czy na tym to polega??
chyba zalozyciel strony nie wiem o tym co on tu wyprawia??
ale moze sie przekonac.
wystarczy troche posiedziec zobaczyc kto tu siedzi czesto i poniza ludzi.
zniecheca do pisania tu.

zezuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Choooo !!!!!!!
Bo się nam niedouczona urzędniczka panda rozchodziła jak drozdowskie piwo :):):):)

Buniku psychoanalityku powiatowy Ty się zajmij czarna pewnie umiera z tęsknoty za Tobą . No faktycznie jedna wizyta w miesiącu to trochę za mało:) żeby zaspokoić swoje frustracje:))

a ciekawe w czym ty jestes douczony??
poza tym skad ty wiesz czy jestem douczona czy nie??
jesli jestes administratorem to zastanow sie co ty robisz?? przeciez ty zniechecasz ludzi do wchodzenia na forum.
czlowiek pisze zadaje pytania a zamiast odpowiedzi slyszy wyzwiska.
wyobraz sobie ze mnie nie zachecasz do wchodzenia tu raczej wiecej tu nie wejde.
poczekam zobacze czy zezul jest taki odwazny i spotka sie ze mna i powie co o mnie mysli w oczy powie.
a moze raczej powiesz bo jak jego nie ma to jestes ty wiec chyba jedna i ta sama osoba.

Jak zezowaty i paru wyżej wymienionych się włączy to zawsze temat
schodzi na psy!

Proponuję Walentynki na słodko!
Przepis i inne ciekawe propozycje zarobkowe na blogu:

www.abantonino.blog.onet.pl

I chwała najwyższemu że już tu nie wejdziesz więcej :):):):)
Zresztą i tam miałem dać ci jutro bana z forum na całe życie :)
A dlatego jutro , bo dziś niedziela a w niedzielę jest się uprzejmym :)

Zacznijmy od tego,że ty nie jesteś w ogóle uprzejmy.

Takie moje prawo na tym forum :)

grubaryba:)
A to już ciebie w żadnej piekarni nie chcą że zarobku szukasz na blogach i klikaniach po grosiku?? :)

a widzisz ciebie tu nie chca maruda
bo fakt jak gdziekolwiek wejdziecie to wsztstko psujecie. albo psujesz.
ja czekam nadal na tego odwaznego co tak lubi wszystkim zatruwac zeby sie ze mna spotkal i tak go znajede tego moze byc pewien.

panda jesteś bardzo pewna siebie,obyś się nie zdziwiła.

A jeśli kogoś tutaj nie chcą to tylko Ciebie.

pandzia :):)

Nie da się zepsuć czegoś co nie ma żadnej wartości :):)

panda19833 mi Twoja obecności nie przeszkadza. Żyj swoim życiem daj innym żyć.

ja widze ze jesli kogos tu nie chca to wlasnie zezula i marudy.
ja mowie psychol jakis siedzi na kompie.
tak jestem pewna siebie jak jestes taki odwazny to chodz powiedz w prost co myslisz.
w realu pewnie smieja sie z ciebie bo nie umiesz komus powiedziec co myslisz.
tyle razy proponowalam ale odpowiedzi nadal nie mam czyli spekales.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org