środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Plagiat?

Wystaczy zobaczyć

http://www.tvp.pl

jaka strona wam sie przypomina :) ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Plagiat?

Każda z wyglądem portalowym...

No co strona jak stronka przypomina mi troche wp.pl

moim zdaniem jest to plagiat i nie wiem czemu jeszcze sie wp nie przyczepiło do tvp. (a może to wp sciagneło od tvp)???

i co z tego? niech się martwi o to wp.pl:P a zresztą oni to oszuści(fałszowanie sondażów przedwyborczych) tak samo jak telewizja,,publiczna,, oraz interia i onet:P wiec widocznie ta cicha zmowa dotyczy nie tylko układów pod stołem a także wspólnej strony internetowej:P hahahahaha szczęśliwego Nowego Roku:*

bigi2004

miałem na myśli ONET.pl :P a nie WP.pl

no mi też to bardziej onet przypomina niż wp. ale nawet jeśli to jest plagiat to wina spada wg mnie na firmę która robiła stronę anie na tvp. oni tylko mówią że strona ma być powiedzmy ładna i przejżysta, firma robi projekt, daje do wglądu, jeśli projekt sie podoba to go zatwierdzają i tyle. co ich obchodzi że onet ma podobną stronę czy nawet identyczną skoro nie kazali robić plagiatu.

jakby nie patrzec to przypomina wp.pl :) ale nie wiadomo czy to prawda...

Ale przypominanie nie jest plagiatem, Boże...

Z kolorów przypomina onet, z układu wp. Prypomina, i nic poza tym. Przy takiej mnogości stron zawsze znajdzie się jakaś podobna.

co wy gadacie glupoty z tym wp.pl , wyraznie widac ze strona jest prawie ze identyczna ze stroną onet.pl, kolorystyka, ulozennie dzialow.
wlaczcie se to stronke tvp.pl i po chwili w tym samym oknie wpiszcie onet.pl i zobaczycie podobiznę.

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

zmieni się niedługo rada nadzorcza i zarząd KRRiT to jeszcze Onetowi i WP koncesję odbiorą za plagiatowanie strony TVP.

....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org