Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plagiat? |
Wystaczy zobaczyć http://www.tvp.pl jaka strona wam sie przypomina :) ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plagiat? |
|
No co strona jak stronka przypomina mi troche wp.pl
|
|
moim zdaniem jest to plagiat i nie wiem czemu jeszcze sie wp nie przyczepiło do tvp. (a może to wp sciagneło od tvp)???
|
|
i co z tego? niech się martwi o to wp.pl:P a zresztą oni to oszuści(fałszowanie sondażów przedwyborczych) tak samo jak telewizja,,publiczna,, oraz interia i onet:P wiec widocznie ta cicha zmowa dotyczy nie tylko układów pod stołem a także wspólnej strony internetowej:P hahahahaha szczęśliwego Nowego Roku:* bigi2004
|
|
miałem na myśli ONET.pl :P a nie WP.pl
|
|
no mi też to bardziej onet przypomina niż wp. ale nawet jeśli to jest plagiat to wina spada wg mnie na firmę która robiła stronę anie na tvp. oni tylko mówią że strona ma być powiedzmy ładna i przejżysta, firma robi projekt, daje do wglądu, jeśli projekt sie podoba to go zatwierdzają i tyle. co ich obchodzi że onet ma podobną stronę czy nawet identyczną skoro nie kazali robić plagiatu.
|
|
jakby nie patrzec to przypomina wp.pl :) ale nie wiadomo czy to prawda...
|
|
|
Z kolorów przypomina onet, z układu wp. Prypomina, i nic poza tym. Przy takiej mnogości stron zawsze znajdzie się jakaś podobna.
|
|
co wy gadacie glupoty z tym wp.pl , wyraznie widac ze strona jest prawie ze identyczna ze stroną onet.pl, kolorystyka, ulozennie dzialow. wlaczcie se to stronke tvp.pl i po chwili w tym samym oknie wpiszcie onet.pl i zobaczycie podobiznę.
|
|
zmieni się niedługo rada nadzorcza i zarząd KRRiT to jeszcze Onetowi i WP koncesję odbiorą za plagiatowanie strony TVP. ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |