Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejne zabójstwo a pan prokurator i policja mówią ,ze miasto jest bezpieczne !! |
gratuluje panu prokuratorowi i komendantowi policji dobrego samopoczucia mimo ,że w mimnionym roku było tyle zabójstw i to dokonanych szczególnie brutalnie. Santreo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejne zabójstwo a pan prokurator i policja mówią ,ze miasto jest bezpieczne !! |
To był zawał.. Widoczne obrażenia głowy powstały gdy mężczyzna upadł ... komu teraz pogratulujesz ?
|
|
Re: Kolejne zabójstwo a pan prokurator i policja mówią ,ze miasto jest bezpieczne !! |
Cóś ci się w tym poboznym łepku pokićkało santreo :):):) Godzinki zaszkodziły czy może litanie bokiem wychodzą ?? TO BYŁ ZAWAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wiem po sobie że Policja idąc na łatwiznę lekceważy ofiary dając fory sprawcom którzy stają się zuchwali. Dopiero przez tą wybujałą zuchwałość po wielu latach ochronki i bezkarności są łapani i karani. Ofiarom jednak nikt za to lekceważenie zwykłej Prawdy i Sprawiedliwości nie powie przepraszam i nie uczyni im zwykłego zadośćuczynienia. Może Rutkowski działa nielegalnie ale przynajmniej zna się na robocie w której jest skuteczny i szybki. Do tego żadne uprawnienia nie są potrzebne żeby dobrze robić to co przez te uprawnienia jest do końca niemożliwe bo te uprawnienia są tylko utrudnieniem. Bez komentarzy. Ludzie w końcu oleją prawo które im utrudnia normalne życie i zignorują tych którzy tym nienormalnym prawem to normalne życie im niszczą zatruwają - zaszczuwają.
|
|
dobra dobra Lepper też sie sam powiesił Santreo
|
|
A ten "tragicznie zmarły" prezydent Łomży który był na urzędzie przed Brzezińskim ? klątwa - urok jakiś w ratuszu jest czy co ? Tak czy inaczej historia kołem się toczy i lubi się powtarzać nie tylko ta religijna historia w której władza od pewnych spraw nie tylko sobie umywa ręce
|
|
santreo , Twój post stawia Cię w jednym szeregu z Mr_Andrzej , a dawałem Ci więcej punktów, no cóż zawiodłem się
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-02-12 16:39 santreo , Twój post stawia Cię w jednym szeregu z Mr_Andrzej , a dawałem Ci więcej punktów, no cóż zawiodłem się ___________________________________________________________________ Szanowny przedmówco nie upadaj na duchu, nie ulegaj złudzeniu nie zapomnij że pozory mylą tak samo samo jak nie szata zdobi człowieka. Przedmówco chyba nie jesteś człowiekiem małej wiary że z byle powodu zawiodłeś się na Pani podpisującej się santreo O czym to świadczy ...
|
|
Mr_Andrzej, : santreo to BABA ? może coś bliżej na ten temat ?
|
|
To katechetka nauczająca z domu, ponieważ boi sie wyjśc na zewnątrz:):):) A dlaczego to chyba wszyscy wiecie :):) Przecież wokół same morderstwa i zbrodnie :):):)
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej : Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-02-12 13:58 To był zawał.. Widoczne obrażenia głowy powstały gdy mężczyzna upadł ... komu teraz pogratulujesz ? _________________________________________________________________ Zawał nie powstaje bez przyczyny najczęściej ... O czym to świadczy ...
|
|
Autor: Mr_Andrzej (87.119.11.---) Data: 09-02-12 17:00 W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej : Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-02-12 13:58 To był zawał.. Widoczne obrażenia głowy powstały gdy mężczyzna upadł ... komu teraz pogratulujesz ? _________________________________________________________________ Zawał nie powstaje bez przyczyny najczęściej ... O czym to świadczy ... ?!;+)><> //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// A to świadczy o tym że jesteś je...ty :):):):)
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 09-02-12 16:58 To katechetka nauczająca z domu ... _____________________________________________________ taa... ..." A dlaczego to chyba wszyscy wiecie :):) Przecież wokół same morderstwa i zbrodnie :):):) "
|
|
Mr_Andrzej, tak wiem, że to wina prokuratora i komendanta policji, ten zawał , ale dawaj dalej, co z " santreo to BABA ? "
|
|
Oj tam oj tam zaraz zawał ... może i zawał ale ... ... powszechne są błędy lekarskie i policja może się mylić skoro nawet Wysoki Sąd się często myli sądząc po ilości pozytywnie rozpatrzonych Apelacji... ... nie wspomnę o pracy Rutkowskiego, który nieraz utarł psiego nosa psu policyjnemu po tym jak ten policyjny pis na policyjnej służbie stracił dobry policyjny węch. O czym to świadczy ...
|
|
może prokuratura i policja do porównania wzięły los angeles i stąd taka dobra wręcz zadowalająca statystyka.
|
|
bo Rutek to stary ZOMOwiec, a nie policjant, on tylko z pałą latał i okładał strajkujących ,
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-02-12 17:35 bo Rutek to stary ZOMOwiec, a nie policjant, on tylko z pałą latał i okładał strajkujących , _________________________________________________________________ Teraz nie okłada pałą strajkujących których też nie okrada W kościele na takie zjawiska mówi się znaki czasu albo duchowa przemiana inaczej nawrócenie. Może dziś trzeba nam właśnie takich nawróconych zomowców... ... którzy przestaną bezmyślnie wykonywać rozkazy manipulantów i zdradzeckich sabotażystów organizujących w dobrej Wierze religijnie zakłamaną Polską rzeczywistość... ... zorganizowaną przez świńskich liderów występujących "niewinnie" pod Rzymskokatolickim płaszczykiem podobnie jak świnie manipulujące społeczeństwem w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem Folwark zwierzęcy ... Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać również ta religijna historia ... zorganizowana w dobrej Wierze z troski o czystość religijną (?) a może jednak w trosce o czyjeś partykularne interesy...
|
|
nooo, teraz to Rutek i zakonnicę ma za nałożnicę !
|
|
Mr_Andrzej, nie uwierzysz , za komuny jeb.ałem Władzę Ludową , serio ! ot, taka przelotna znajomość , zapomniałem nawet jak miała na imię
|
|
W odniesieniu jak wyżejcytat poniżej: Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-02-12 18:00 Mr_Andrzej, nie uwierzysz , za komuny jeb.ałem Władzę Ludową , serio ! ot, taka przelotna znajomość , zapomniałem nawet jak miała na imię _________________________________________________________________ A co za różnica jaki znaczek jest na czapce Świńskiej władzy (porównanie do książki i filmu pt: Folwark zwierzęcy). A czy to czerwona gwiazda albo złoty krzyżyk skutek i stosunek społeczeństwa do świńskiej władzy jest zawsze taki sam jak ich CURVA(łac.) życie przez tę władzę zmanipulowane. Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna historia. Świński PZPR został zastąpiony przez świński KLER... ...Kapłani zostali suwerenną przewodnią siłą narodu i wyraźnie widać suwerenne owoce ich pracy duszpasterskiej w narodzie a raczej na skrzyżowaniach ulic...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |