Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komis z meblami używanymi |
jw gdzie w Łomży jest taki komis??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komis z meblami używanymi |
w ŁÓmży kiepski wybór i drogo, w kupiskach starych jest sprzedaż mebli z Niemiec duży wybór i przystępne ceny, właściciele jeżdżą sami i sprowadzają, meble naprawdę w dobrym stanie, często nowe dostawy, kupywalam do swojego domu i mogę szczerze polecic, tel: 517 721 794 malina_ad4
|
|
Witam Potwierdzam to co powiedziała malina_ad4.
|
|
dzięki :)
|
|
Witam czy ktoś wie czy ten komis jeszcze funkcjonue i czy też kupują a nie tylko w komis biorą?
|
|
co za matoł? :) posta umiała naskrobać a już zadzwonić i samej sprawdzić u żródła , to NIE?
|
|
Ja kupowałem na Małachowskiego w dole w hali koło Domu Kultury. Sami przywieźli mi regał do domu, wnieśli na piętro i kompletnie go za friko złożyli.
|
|
malina_ad4 Nie istnieje słowo kupywać. Ludzie !!! zacznijcie mówić i pisać po polsku. W wioskach też są szkoły, ale trzeba do nich chodzić.
|
|
Chyba bym się na używane meble nie zdecydowała. Tym bardziej, że teraz w sklepach meblowych ceny za nowe meble są bardzo przystępne. Tutaj http://www.promarkmeble24.pl/category/meble-mlodziezowe meble młodzieżowe. Jak widać ceny nie powalają. A takie meble z komisu - nigdy nie wiadomo kto i jak z nich korzystał.
|
|
|
Też zastanawiałam się nad takimi meblami, ale ostatecznie zdecyduję się chyba na nowe. Czy w Łomży jest salon, który zajmowałby się sprowadzaniem takich foteli z Kalwarii, lub robił podobne?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |