Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opel Sintra |
Planuję zakup samochodu marki Opel Sintra. Kto ma taki i poradzi lub odradzi jaki kupić z jakim silnikiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opel Sintra |
dizel czy benzyne chcesz
|
|
Opel Sintra 7os.99r 3.0gaz sekw. klim, podgrz i elek fotele, el szyby, szyberdach, przyciemnione szyby, hak, nowe opony zimowe, stan bdb, zero wkł. finansowego. telefon: 509988778
|
|
Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś na temat tego samochodu to dzwoń pod ten numer. Osobiście stwierdzam, że samochód rewelacyjny, a przede wszystkim duży!
|
|
Ten rocznik będzie wymagał lawety,jak coś to pisz na meila.
|
|
Opel Sintra 7 osób, 99r., 2.2 td klima, itp itd zero wkładu finansowego, tel. 692 545 372 _________________________________________________________________ Najważniejsze w życiu to nauczyć się: które mosty przekraczać, a które palić!!
|
|
tomo1233 Planuje benzynke ale nie wiem czy brać 2,2 w manualu czy 3,0 w automacie Nie wiem jak ten automat się bedzie spisywał _maly_ Co masz na myśli pisząc, że bedzie potrzebował lawety. lunatyk19 Dzięki ale diesela nie chce.
|
|
Jeżdżę sintrą 2,2 już 3 lata nie ukrywam że handlarz mnie oszukał i ukrył usterkę(chłodniczka oleju była do wymiany).Poza tą usterką 3 lata użytkowania auta i tylko wymieniłem koncówkę drązka co ze zbieżnością wynisło mnie około 120zł i to wszystko .Auta za nic nie sprzedam i nie zamienię na nic innego.Niby opel a auto ma blachy w ocynku.Buda duża,pzestronna 7 miejsc szybko można je wyjąć i przewieść nawet 800 kg towaru.Ale w tym wszystkim najważniejsze jest jedno jak na te czasy,zużycie paliwa na trasie spala mi 9,26-970 gazu po mieście ze 2 litry więcej. czyli to samo co audi a komfort niewyobrażalnie większy już pomijając przystepną cenę zakupu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |