Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy ponad 15 st mrozu upowaznia do puszczania sna 3 let. do przedszkola? |
ponizej 10 stopni o czywiscie chodzi sam wiadomo 3 lata na karku ale przy pietnastu troche pomyslalem czy aby dojdzie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy ponad 15 st mrozu upowaznia do puszczania sna 3 let. do przedszkola? |
Nie puszczaj !!!!!! Zostaw w domu niech chłopak w CS-a ćwiczy :):)
|
|
marudo pusciulem i nie przychodzi cos a juz lezkowanie dawno skonczone...stad post Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
moze gdzie zasazedl po drodze na dropsy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Może z kolegami w kulki gra . Nie martw się jak wyszedł to i wróci :) Jak nie dzis to za jakiś czas.
|
|
oczywiscie ma swoj rozum wiec sie juz nie martwie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Bo najważniejsze w życiu to posłuchać mądrej rady :):) Łomżą nie sieć , nie zagubi się :):)
|
|
mam tylko nadzieje ze niemocie nie wypisze jaks straz m mandatu. alezdaje sie byc po mnie kulturalnym obywatelem. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nawet jakby, to pouczą i może odwiozą do domu :):) Ale nie wpuszczaj ich za próg, bo w koszty typu kawa Ciebie wpędzą :):) Bo wiemy obaj że to niezłe hieny :):)
|
|
ale czy beda mieli miejsce w ałcie dal niego?zawsze pełne jest tym sie lekko martwie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No tu masz zupełną rację :):) Ale może któryś okaże trochę kultury i ustąpi miejsca dziecku? Jak myślisz ? stać będzie któregoś na tak wielkoduszny gest???
|
|
moze na kolana wezmie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
hmmmmm . Niebezpieczne to trochę jest dla dziecka:):) Naucz go na przyszłość żeby nie sadowił się na kolana obcym , nawet w mundurach :):)
|
|
Zauważcie, jak ten tam ten tego dyskutuje sam ze sobą. Psychopata?
|
|
a go dalej niema Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Za panną może jakąś poleciał ?? Cieplej się zrobiło to i męskie nawyki dają znać o sobie :)
|
|
niewiem ale wiem ze zawsze lubuil wyskoczyc na sanki taki jego skok w bok. czemak moze przyjdzie jak zatęskni za kasza manna Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A na ważyłeś już w rondelku??? To może wystaw za okno , jak poczuje wonności to i wnet przyleci :):):)
|
|
oczywiscie stoi juz caly saganek Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |