Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dc ++ |
Czy ktoś z Was orientuje się czy jest jakiś łomżyński hub na dc++?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dc ++ |
znam jedynie adres do jednego z łomżyńskich HUBów i o to on: bastion.sytes.net:1411
|
|
----------=====B A S T I O N P O L S K I H U B -- Ł O M Ż A=====---------- •HUB ADDRESS• ===> bastion.sytes.net:1411 <===
|
|
Założe nowego neta to będe ciągnoł z DC ++ jeszcze miech =D narazie pozostaje mi Kazza i BearShare .
|
|
a jeśli mam połaczenie z vectry to mam mieć ustawienie active czy passive?bo nie znam się na tym za bardzo :-/
|
|
Jeżeli masz zewnętrze IP to to jesteś aktive. Polecam strone http://www.dcpp.one.pl/
|
|
czesc. w IST jest hub dc++ osiedlowy, tylko zalezy na jakiej ulicy mieszkasz, z tego co wiem teraz podłączają górke zawadzką.
|
|
inka :P wnuczka :D
|
|
jaka wersja dc jest najlepsza do sciagania z IST i jaka jest nazwa tego HUBA ? Krzyś
|
|
siec.elomza.pl zapraszam, wszystko jest
|
|
Misiek, ta strona sie wszystkim nie wyświetli. Wyswietla sie tylko tym co są w sieci IST. Przynajmniej kiedys jak ja chcialem wejsc to nic nie wyswietlało. Ale teraz jestem w sieci i moge ja obejrzeć dowoli.
|
|
Tresc mojego postu byla skierowana do Krzyska, pytal sie o program
|
|
dajcie linka do huba ist
|
|
śLeDcZy a na jakiego sie przenosisz? halfik jakiego linka?172.17.100.8:4111 tu masz zeby se podlaczyc... i musisz wpierw 5 gb udostepnic bo nie wejdziesz.
|
|
dziekowa bartek o to mi chodzilo :)
|
|
halfik i jeszcze to: ""Upload slots" należy ustawić na minimum 3, ponieważ w przeciwnym wypadku nie będzie możliwe połączenie się z HUB'em DC w naszej sieci."
|
|
spoko juz poustawialem. kiedys sciagalem z dc++ z huba ist ale po formacie nie mialem tego adresu. wpadnij po 23 nawet przed 24 to se posiagasz mam troche dobrych nowych filmow:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |