Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uwaga -dziura |
Co sie stało na Mickiewicza-asfaltu zabrakło czy co,na odcinku 10 metrów droga jak do remizy w Wąchocku.Kto za to odpowiada czy to nowy sposób na szybko jezdzacych kierowców,kto odbierał ten odcinek ,przeciez to szlag człowieka moze trafic jedzies swierzo ukonczona droga a tu nagle taka tyci tyci niespodzianka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uwaga -dziura |
Też osłupiałem jak to zobaczyłem. Może aż tak bardzo sie nie zbulwersowałem bo po tym co moje autko przeżywa w Białym takie dziureczki to jak pryszcz na wielkieeeeej du... słonia :) No ale żeby taki kwiatek w Łomży, nieładnie panowie drogowcy. Chyba, ze chcecie sprawdzić czy jakiś kierowca was zaskarzy czy nie, urywając zawieszenie po tym jak wpier..... się w ta dziurę w deszowy wieczór!
|
|
Qrw* to jest Polska właśnie. Wielka dziura jak nie głowach to w jezdni. Każdy ma w dupie wszystko. Na górze mają w dupie tych na dole bo Q*** w Kupiskach mieszkają czy gdzieś. A na Mickiewicza żaden prominent nie mieszka. A tak na marginesie to bym sam rozj*** zawieszenie. Szlak mnie rafia. bialystok może sobie pozwolić na taki szjaś ale ludzi e nie w Łomży, obuddzcie się radni-bezradni. Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość.. -=marCino=-
|
|
1% Dróg w Polsce spełnia wymogi UE a Łomży niema napewno nawet w tym 1%:(
|
|
I tu się Ptysiu najprawdopodobniej mylisz, bo akurat drogi to raczej w Łomży są niezłe. Pojeździj sobie po innych miastach albo nawet po drogach krajowych a będziesz miał porównanie.
|
|
w Łomży to jeszcze drogi są w miare jedź nawet do Grajewa odrazu na wstępie się przerazisz :)
|
|
Ale własnie dlatego drogi sa w tak fatalnym stanie bo kazdy ma w dupie ze czegos nie dokonczył.Gdyby zalano to w tym roku,to by był całkiem ładny kawałek drogi,ale po co jak zima zrobi swoje i zamiast 10 metrów trzeba bedzie zalac 20 ,tylko kto za to zapłaci co?w takim grajewie pewnie mieli takich samych wykonawców i tak dziobia po kawałku skoncza jeden kawałek to sie drugi juz znowu sypie ,w jakim jeszcze zawodzie mozna pozwolic sobie na zostawianiu takiego syfu po robocie,jakbym komu chałupe malował i na jedna czwarta sciany by mi szpachli zabrakło,to co miałbym sie tłumaczys ze na fortach sa sciany w gorszym stanie i trzeba sie cieszyc z tego co zrobiłem tak?ciekawe kto z was by łyknał taki kit
|
|
Ta, ptysiu to chyba rowerem se moze po takich dziurach pojeździć, i to jeszcze nie wiem, bo z tego co wiem to żeby poruszać się rowerem to też trzeba mieć kartę rowerową a wątpie, że nasz ptysiu takową posiada, a co mówić już o prawku-->Impossible :) Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
ta Ptysiu prawko robił na kngurze, a jeździ na adidasa** ale pojęcie to uważa, że ma na wszelki temat. Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość.. -=marCino=-
|
|
ta Ptysiu prawko robił na kngurze, a jeździ na adidasa** ale pojęcie to uważa, że ma na wszelki temat. Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość.. -=marCino=-
|
|
|
|
marcihno niepowtarzaj sie:) A A karte rowerowa to ja mam od 5 lat
|
|
Sorki chcialem napisać marcino a nie "marcihno"
|
|
ptysiu a czyją to kartę ty masz bo rozumiem że znalazłeś :D
|
|
Malachit karte wydałą mi szkoła jak przeszedłem wszystkiew testy a żeby nie było watpliwości to zdałęm za pierwszym razem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |