Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ojciec Tadeusz Rydzyk: nie mam nic! |
i co przesmiewcy nie glupio wam teraz ze robiliscie zarty ze skromnego zakonnika? http://politykier.pl/gid,14229856,img,14230020,galeria.html?ticaid=6de12 uderzcie sie w piersi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ojciec Tadeusz Rydzyk: nie mam nic! |
adamosxx wszystko co przeczytasz na wirtualnej polsce musisz wpisać na forum? Nie uważasz że to bez sensu. Tematy takie jak ten są pozbawione głębszej myśli, ludzi i tak nie przekonasz do zmiany opinii na temat tak charakterystycznej postaci świeckiej i medialnej. Natomiast gdy byś napisał czy tacy ludzie są potrzebni dla kraju to już co innego moim zdaniem stworzenie telewizji i radia takiego jakie wykreował O. Tadeusz Rydzyk jest rzeczą bardzo dobrą. Jedyne wolne i demokratyczne radio w POLSCE! ?)@.)%.!(*(.?
|
|
ręce precz od ojca Tadeusza ateusze Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
masakra... ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Janek twierdzi że "... różnica między Tuskiem a Rydzykiem robi się coraz mniejsza! " a tu Polak mieszkający w Wielkiej Brytanii nakręcił film o toruńskiej rozgłośni ojca Tadeusza Rydzyka I nadał mu tytuł "Hitler's Daughter", co można przetłumaczyć tylko w jeden sposób - "Córka Hitlera". komu tu ufać. "Hitler's Daughter" Rydzyk zostaje porównany do Goebbelsa, a Radio Maryja zestawione ze zdjęciami obozu Auschwitz. Trailer filmu kończy się zdaniem: czy historia obozów zagłady może się powtórzyć? http://wiadomosci.wp.pl/title,Corka-Hitlera-kontrowersyjny-film-o-radiu-o-Rydzyka,wid,11352999,wiadomosc.html http://wiadomosci.wp.pl/title,Coraz-mniejsza-roznica-miedzy-Tuskiem-a-Rydzykiem,wid,14231389,wiadomosc.html?ticaid=1de12&_ticrsn=3
|
|
Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka, czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja, kto godny chwały, a kto kija. Leje na serce miód swoim gościom do adwersarzy zionie miłością. Żyda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi oprócz człowieka. Glemp traci nerwy: "Rydzyk łobuzie", Tadzio z uśmiechem nadyma buzię. Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie", to on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: "weź odpuść sobie", a Rydzyk: "spadaj, co chcę to zrobię". Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali. Czuje się bosko jak w siódmym niebie do Sejmu wchodzi jak do siebie. A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje armię beretów mobilizuje. Ich nie obchodzi, co sądzi prasa - że dla Ryzyka Bogiem jest kasa. Mohery wielbią swego pasterza dla nich ważniejszy jest od papierza!
|
|
ponawiam, jazdy z was chcialby miec takie sumienie jak ojciec Tadeusz. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Robciu zajebisty wierszyk. A co do sumienia rydzyka, to bez jaj, n ma sumienie ale czarne jak jego charakter i Miłość do kasy nie Boga. Adamosxx miej sumienie i pisz takie trollowane posty na polityce.
|
|
no widzisz piszesz sloganami podaj dowody ze Rydzyk jest zły Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
|
andy samochod i skromny zakonnik wynajmujacy łozko w klasztosze...sam nie wierzysz w te zdj. to tylko twoja zlosiwsc Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
e tam mowa :)
|
|
Masakra ...
|
|
mysle ze zeby tego skromnego zakonnika stac bylo na łacze internetowe napawano by wam odpisał Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
no tak , hmmmmm :)
|
|
robciu wierszyk zaje......fajny
|
|
dzięki :)
|
|
Do kosza lub na śmieci... czyli na forum polityka. prośba do admina zarazem j.w.
|
|
wiesz gdzie mozesz sobie ta prosbe wsadzic :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Również kolegę pozdrawiam...
|
|
Supermnich z Torunia nie ma nic rozsądku....! rudy błazen z druhem
|
|
paplaku niejestes nawet godzien wpisywac sie o ojcy tadeuszu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |