Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okna i brama? |
Dzień dobry. W związku z poszukiwaniem do nowego domu okien i bramy. Poszukuje opini o firmach proponujących podany asortyment. Na kogo i na co warto zwrócić uwagę??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okna i brama? |
Ja kupowałam w Domelu, są dokładni i można się targować, kupowałem z montażem to wtedy 8% VAT.
|
|
Też podłączam się do tematu.Gdzie najlepiej zamówić brame przesuwaną i bramkę i jak to cenowo wygląda?(może ktoś nie dawno kupował).
|
|
Ja polecam OknaL'a .Okna z pakietem 3 szybowym rewelacyjnie sprawdzają się przy obecnych ujemnych temperaturach i są bardziej dżwiękoszczelne.Bramę też braliśmy u nich (Hormann) z napędem.Też polecam - działa bez zarzutu. Cenowo to trzeba cisnąć - ale zawsze można się dogadać. ------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich --------
|
|
i jeszcze jedno - porównaj profile OknaLa z profilami z Domela-oknal wypada na dużyyy + i w lutym warto kupić bo to martwy okres w handlu i można więcej wytargować.Powodzenia. ------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich --------
|
|
To już będę miał zajęcie trochę pospacerować w tym zimnie:) A może ktoś miał styczność z produktami firmy GEAL?? Bo był u mnie też ich przedstawiciel, chociaż była to ciekawa rozmowa to wolałbym zapoznać się z szerszą opinią
|
|
Jak byś chciał okna pcv w wybranym przez siebie kolorze to odezwij się do mnie na maila lak-meb@wp.pl Do wyboru ponad 1200 kolorów. br1
|
|
Ci z geala to chyba sprzedają produkty z Laskowca, a to jak wiem nie bardzo, Ale nie chciałbym Cię wprowadzać w błąd, Jeśli chodzi o okna to Artplast, na ul. Przemysłowej.
|
|
Czemu okna z Laskowca są nie za bardzo? Chciałabym poznać waszą opinie MASTER 18-421 Piątnica Włościańska 7a tel.(86)217-12-03 Okna, Drzwi, Bramy garażowe, Blachodachówka, Elewacje, Materiały Budowlane i Wykończeniowe, Panele Podłogowe
|
|
jak sie nie myle to to wiekszosc okolicznch firm produkujacych stolarke pcv robi na profilach z dobroplastu
|
|
Nowość w Łomży. http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?id=9930 br1
|
|
z tego co się orientowałam to Geal sprzedaje okna na profilach Schuco i nie od żadnej z lokalnych firm, bramy też mają porządne bo hormanna
|
|
Koleś kupił u nich drzwi, MASAKRA, od października reklamuje i nadal wieje .
|
|
To może ściany ma krzywe?
|
|
Montaż też od nich, jak twierdził ' FACHOWIEC" jest najlepszym montażystą w Łomży, porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ściany ma krzywe? albo okna tyłem do przodu zamontowali ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |