poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Telebimy na EURO w Łomży?

Jak czytamy na http://superlomza.pl/Community/81599,Blog_Wpis,Euro_2012_w_Lomzy_na__telebimach.html jeden z radnych zgłosił taki pomysł.
Jestem jak najbardziej ZA! Teraz kwestia miejsca, bo są rozważane co najmniej 3 propozycje:
- Muszla Koncertowa - są miejsca do siedzenia, punkty usługowe i infrastrukturę można tymczasowo rozstawić.
- Stadion Miejski ŁKS - miejsc do siedzenia jak najbardziej wystarczająco, ale słabo z kateringiem. Do tego za bardzo oddalony od miasta.
- Stary Rynek - jest niezbędna infrastruktura w postaci punktów gastronomicznych i usługowych, jest kilka parkingów w okolicy, jednak brakuje miejsc do posiedzenia. Jeżeli miejsca do siedzenia były by zapewnione, lub zostały by rozstawione ogródki piwne - to chyba najlepsze miejsce dla tego typu inicjatywy.

Co o tym myślicie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Telebimy na EURO w Łomży?

do pacierza.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

no nie żartuj że chcesz oglądać na telebimie mecz na siedząco xD

zapraszam do dyskusji na facebooku na profilu " Obudzmy łomzyńska starówke "

szpenio - człenio!!!!

100mph - nie koniecznie na siedząco, ale chodzi o to że niektórzy wolą sobie usiąść z piwkiem i pooglądać mecz niż robić to stojąc

Ja jestem za Muszlą :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org