Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
o Madzi ciekawy artykuł |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: o Madzi ciekawy artykuł |
Najgorsze w tym wszystkim, ze jak uznaja to za wypadek-przypadek do babsztyl dostanie max. 5 lat. Mam nadzieje, ze w ZK dowiedza sie kto to, a tam juz zdbaja o to, zeby codzienie prosila o taki "wypadek-przypadek".
|
|
dajta sie odmrozic dzieciakowi a potem nastąpi ofensywa zarzutowa. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx , debilu skończony , masz brak choćby krzty szacunku do zmarłego tragicznie dziecka , jak można w ten sposób pisać. twój poziom inteligencji sracza ci tylko na oddychanie, chamie jeba...ny
|
|
Żadna normalna matka po upadku dziecka nie pakuje go w kocyk i nie wyrzuca jak śmieci. Pierwsze co to szuka pomocy. Więc nie ma mowy o wypadku. Każde dziecko, a zwłaszcza swoje trzeba godnie pochować, a nie knuć jak je ukryć. Ta kobieta kłamie jak z nut. Musi się jakoś wybielić , ale mam nadzieję, że nie uniknie stosownej kary. Bo max 5 lat to śmiech na sali.
|
|
Poziom ludzi na tym forum naprawde jest niewyobrazalny, ja rozumiem, ze czasem glaby sie nudza i musza sobie jaja porobic, sa tez tematy gdzie czlowiek nie wytrzyma i sam bluzgiem rzuci, ale zeby nie miec umiaru w przypadku czyjejs smierci, wypadku, nieszczeslliwej choroby to ja juz sobie tego niewyobrazam. Zal to wyznawac ale czytajac takich idiotow w takich sytuacjach jestem za ACTA, ciekawe jacy wtedy byliby do przodu... uszanujmy smierc niewinnego dziecka, ktore nie zdazylo nawet w swym krotkim zyciu wypowiedziec ani jednego slowa, a na jej tematm jest tyle niepotrzebnie wypowiedziancyh slow...
|
|
|
troche kultury ty tam wyzej Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx obrońca wiary(w osobie rydzyka) i prawdziwy polak patriota, wyznawca sekty pis. Na to ich stać jeżeli chodzi o zwykłych ludzi, ale za Lecha co spadł z nieba i jarkacza to życie swe marne odda. Masakra.........
|
|
debili nie sieją oni sie juz tacy rodza...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |