Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fajne laski w PWSiP |
Macie jakies swoje typy jeśli chodzi o dziewczyny uczące się w PWSiP? Chodzi mi o studia zaoczne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fajne laski w PWSiP |
no fakt takie zdrowe te laski , przaśne , wychowane na swoich kartoflach , maśle i mleku. Santreo
|
|
Fajne laski są wszędzie, nawet w domach zakonnych.... rudy błazen z druhem
|
|
santreo....., ale z Ciebie nie okrzesany "BARAN"!!!
|
|
zgadzam się z santreo ...
|
|
eee te laski z pwsip to nie potrafią się bawić.. takie cnotliwe i tylko siedzą schowane po domach, tylko się uczą, a szkoda..
|
|
|
|
hahahaha. ja jestem z PWSIiP, tylko studia stacjonarne. jestem odmiennego zdania, kiedy jest czas na zabawę to się bawię, a kiedy czas na naukę to się uczę, tak jak teraz. sesja, egzaminy to i się uczę. ale już planuję się bawić jak wszystko zaliczę;))) na szczęście to ostatni poniedziałek w tym tygodniu.
|
|
Autor: immortal (---.147.23.254.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 05-02-12 22:05 hahahaha. ja jestem z PWSIiP, tylko studia stacjonarne. jestem odmiennego zdania, kiedy jest czas na zabawę to się bawię, a kiedy czas na naukę to się uczę, tak jak teraz. sesja, egzaminy to i się uczę. ale już planuję się bawić jak i je wszystkie zaliczę;))) na szczęście to ostatni poniedziałek w tym tygodniu. >> święte słowa <<
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |