Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Torty, cukiernie |
Gdzie można zamówić dobry tort? Czy cukiernia Rafaello robi dobre torty? Jaka cena mniej więcej? Z góry dzięki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Torty, cukiernie |
ja polecam torty z abc na al.legionow cena ok.35zl/kg sa bardzo smaczne
|
|
Ja polecam cukiernie na Nowogrodzkiej 77 cena 25zł/kg są pyszne!!
|
|
Ja również polecam cukiernię na Nowogrodzkiej 77
|
|
na Nowogrodzkiej .o.k -a oprócz tego jeszcze u Cendrowskich na Al.Legionów-tez polecam-a Raffaello?-takie sobie a dość drogie
|
|
sklep osiedlak na prusa przy ulicy zawadzkiej.z tej samej cukierni co w abc na al.legionow czyli cukiernia anna w zambrowie cena ok 33zl za kg polecam
|
|
Cukiernia Weronika za CPN na Wojska Polskiego kolo Biedronki.
|
|
Wielkie dzięki , czytam właśnie opinie na temat cukierni i są baaardzoo różne :)
|
|
nie nie tylko nie rafaello zamowilam kiedys tam tort czekoladowy z truskawkami i mialam go odebrac w dzien chlopaka. przyszlam i zrobili mi waniliowy z wisniami z niewidocznym napisem. :( i kazdy trot jest podobny :( ale na bernatowicza w sklepie widzialam torty ktore robia na rozne okazje typu postaci z bajek samochdziki. z napisami itp ;)
|
|
wczoraj właśnie odebrałam z rafaello i zjadłam . Był pyszny ... :) Ale dzięki za porady :D przydadzą się :))
|
|
zrob sama!!!!!!!!!! przynajmniej cukier pomiedzy zebami nie bedzie zgrzytaL!!!!!!!!!!!!synowala zakupila za 60 zl - NIEJADALNY!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |