Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kebab na lipowej |
czy jest dziś otwarty? jeśli tak to podajcie numer do nich:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab na lipowej |
4lomza - Forum ogólne - Kebab Bar Magia - Łomża ul. Lipowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab na lipowej |
793563633
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab na lipowej |
otwarty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab na lipowej |
W Lomzy kebabu niema!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab na lipowej |
Masakra ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab na lipowej |
Transponder... chyba bardzo mocno zostałeś uderzony gumiakiem w tył głowy...?? Bo tak obserwuję twoje rozbudowane komentarze i aż mnie żal za tyłek łapie... Szkoda że admin ma te forum w nosie i nie robi porządku z trollami, które tylko psują powietrze. lysy89
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab na lipowej |
kiedyś, komuś na tym forum podpowiadałem..... poszukać w internecie człowieka, Turka, który udziela "korepetycji" z przyrządzania mięsa do kebaba. Nie będę zdradzał nazwisk itp., żeby nie zostać posądzonym o reklamę. On mieszka w Wawie, prowadzi własny bar, nawiasem mówiąc robi najlepsze prawdziwe kebaby. Ich bin fur Berlin...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab na lipowej |
a dziś w niedziele otwarty?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab na lipowej |
nie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab na lipowej |
A kto sam robi mięso na kebab i kto na takie coś pozwala??? Ile w takim wypadku ten kebab by musiał kosztować??? zapytaj pierwszego lepszego właściciela kebabu i na pewno będziesz troszkę zdziwiony.( nie musisz pytać w Wa-wie) nawet sam zadzwoń do sanepidu i powiedz że chcesz sam robić nadzienie do kebaba a oni ci wytłumaczą co i jak. ( podobna sprawa jest z lodami) możesz robić tylko z atestowanych gotowców.(atest, zaświadczenie o badaniu każdej partii,itp)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |