Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okulista dziecieccy |
znacie jakiegos dobrego okulistę dziecięcego? W dsk zapisy sa dopiero na lipiec paranoja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okulista dziecieccy |
Najlepiej robią badanie pod filarami na starym mieście.Badanie kosztuje 30 zł.Polecam Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Ja chodze prywatnie do dr Kalinowskiej, na ul. Nowogrodzkiej. Wizyta 50 zl.
|
|
no dla doroslego tak ale czy zbadaja 7 miesieczne dziecko?
|
|
7-miesieczne dziecko przeciez mozesz do spzitala zpisac za darmo, wizyty sa bez kolejek i jak sie domyslam jest to wizyta kontrolna tak? Ja zeswoim dzieckiem bylam i panie byly bardzo mile, rach ciach i po badanku
|
|
w łomzy tak? jest tam dziecięcy okulista?
|
|
lauracrow1 , a ty to jesteś sama, bo jesteś jędzą , czy jędzą jesteś, bo jesteś sama ?
|
|
Białystok DSK, ale tylko na oddziale (Łazarkiewicz), nie w przychodni.
|
|
Oczywiscie ze w szpitalu, zaraz jak wchodzisz i przy rejestracji idziesz w lewo ja tam badalam 3-miesieczne dziecko i dzieci takie male bez kolejki wchodza tlyko trzeba sie arejestrowac na konkretny dzien ale przychodzisz i wchodzisz od razu z dzieciaczkiem
|
|
W Łomży nie ma okulisty dziecięcego. Jeżeli masz wątpliwości, szukaj gdzieś dalej. U "nas" badania są dosyć ogólne.
|
|
czy ktoś mógłby podać numer do rejestracji do DSK? czy jest szansa żeby się dostać do dr Łazarczyk państwowo ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |