Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znależli dzieciaka |
Nie żyje. podał tvn 24 7 min temu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znależli dzieciaka |
11 dni mamusia konfabulując z ludzi idiotów robiła
|
|
Lata dzieciństwa Dzisiejsze nieśmiałe dziecko, to to, z którego wczoraj się śmialiśmy. Dzisiejsze okrutne dziecko, to to, które wczoraj biliśmy. Dzisiejsze dziecko, które oszukuje, to to, w które jeszcze wczoraj nie wierzyliśmy. Dzisiejsze zbuntowane dziecko, to to, nad którym się wczoraj znęcaliśmy. Dzisiejsze zakochane dziecko, to to, które wczoraj pieściliśmy. Dzisiejsze roztropne dziecko, to to, któremu wczoraj dodawaliśmy otuchy. Dzisiejsze serdeczne dziecko, to to, któremu wczoraj okazywaliśmy miłość. Dzisiejsze mądre dziecko, to to, które wczoraj wychowaliśmy. Dzisiejsze wyrozumiałe dziecko, to to, któremu wczoraj przebaczyliśmy. Dzisiejszy człowiek, który żyje miłością i pięknem, to dziecko, które wczoraj żyło radością.
|
|
Odnalezli zwłoki Madzi. Kilometr od miejsca które wskazała matka małej TERAZ TYLKO SEKCJA ZWŁOK WYKAŻE JAK MALUTKA ZGINĘŁA...Szkoda mi takich dzieci które są krzywdzone przez wyrodne matki bądz ich mężów.Jestem matką czwórki małych urwisów ale kochanych i nie pozwoliłabym ich skrzywdzić.To co zrobiła ta kobieta swojemu dziecku w głowie się nie mieści zero skruchy zamiast szukac dziecka namówiła męża na horror w kinie. czy waszym zdaniem jej zachowanie można uznać za normalne?
|
|
Już została oceniona, zważona, zmierzona, określona. Zrobili ły, fachowcy, znawcy tematu, "profesorowie Maciarewicza", specfachowcy, "superpsycholodzy", endokrynolodzy, doktoraci wszelkich nauk społecznych. a po co te wszystkie tytuły"? Było tylko wpisać "menia0411"
|
|
ziomex debilu co ty ze smierci malutkiej i tragedii rodziny robisz kpiny przypisujac takie głupie teksty.lecz sie lecz
|
|
A mówiłam połóż się wcześniej spać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |