poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paszport dla dziecka

Może ktos sie orientuje ile sie płaci za paszport dla dziecka 3-letniego jak stary juz stracił ważność i ile sie czeka na wydanie nowego!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paszport dla dziecka

czekasz normalnie ok 3 tyg a oplata to chyba polowa ceny dla doroslego ale tu pewna nie jestem

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

to zalezy od wagi i wzrostu.

Wydaje mi się , że coś około 30 pln, idioty powyżej nie bierz na serio.

cena to około 30zł + zdjęcia jeśli nie masz . Termin oczekiwania zależy od ważności paszportu-tymczasowy ważny rok i odbierasz wcześniej chyba z tego co pamiętam czeka się tydzień :) Przy składaniu wniosku potrzebni sa oboje rodzice i dziecko oczywiście :) Tak było w 2011 a czy teraz się coś zmieniło nie pamietam :)

------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich --------

Nic nie płacisz;]tylko zdjęcia

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

A nie lepiej wyrobić dowód tymczasowy który nie kosztuje nic?

pool,idiota to ty jestes,nawet dlatego ze tu jestes.

dowód tymczasowy to chyba od 16 lat.

fanka jesteś pewna??

Kiedyś tak było teraz może coś się zmieniło.

Jednak się zmieniło.! od 13 lat. >>Co do zasady dowód osobisty wydawany jest tylko osobom pełnoletnim. Ustawodawca przewidział jednak możliwość wyrobienia dowodu tymczasowego obywatelom polskim, którzy ukończyli 13 rok życia. Dowód tymczasowy jest ważny 5 lat od daty jego wydania. Dokument ten umożliwia przekraczanie granic krajów Unii Europejskiej.<<

Więcej na temat tutaj:http://gmina.wieszjak.pl/dowod-osobisty/241321,Jak-wyrobic-dowod-tymczasowy.html

Masz złe info;-)Ja wyrabiałam teraz dowód tymczasowy dla 5-cio latka który jest ważny 5 lat.Zaniosłam dwie fotki i wypełniony kwestionariusz,i nic więcej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org