poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zegarek zabytkowy

Witam mam zapytanie gdzie można sprzedać w dobrym stanie zegarek na ręczny sztuk 3 złote przed wojenne ???

Jullia2012

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zegarek zabytkowy

Na przeciwko katedry jest lombard tam ten pan skupuje takie stare rzeczy , jeżeli bedzie w dobrym stanie to napewno go kupi

napisz ty normalnie o co tobie chodzi? reczny czy inny?!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wystaw na allegro - najpierw popatrz za ile chodzą podobne zegarki - szczegolnie zwróć uwagę na markę, próbę złota i okres z jakiego pochodzą. Jak zgłosisz się do lokalnych nabywców to zaplaca tyle zeby jeszcze na tym sporo zarobić.

patrzyłam takie zegarki były kupowane za 1000zł na allegro

Jullia2012

Dzięki na pewno się tam przejadę

Jullia2012

Czy jeszcze gdzieś można sprzedać może ktoś z Was zna kto kolekcjonuje tego typu zegarki ??

Jullia2012

Kiedyś był komis w hotelu Polonez - obecnie Gromada. Łomżyńskie lombardy kupują za jak najniższe pieniądze, po to, aby w Warszawie czy innych dużych miastach, lub nawet w Allegro nieźle na tym zarobić.

mieszkam w warszawie więc czeka mnie spacer po strówce tam chyba najlepiej poszukać lombardów

Jullia2012

Zasada jest taka, tanio kupić drogo sprzedać i w tedy świat jest piękny

i sama sobie odpowiedziałaś

Podaj, prosze marki tch zegarkow.

(Witam mam zapytanie gdzie można sprzedać w dobrym stanie zegarek na ręczny sztuk 3 złote przed wojenne ???

Jullia2012 )
Najwyższy czas buraki łomżyńskie nauczyć się pisać zgodnie z zasadami polskiej ortografii. Jullio 2012-ty nieuku!!! Wracaj ze stolicy do swojej chaty gdzieś pewnie w Jeziorku, do świń, do gęsi, do Milano z wieśniacką muzyką. Warszawskie salony nie dla Ciebie.

Najwyższy czas buraki łomżyńskie nauczyć się pisać zgodnie z zasadami polskiej ortografii. Jullio 2012-ty nieuku!!! Wracaj ze stolicy do swojej chaty gdzieś pewnie w Jeziorku, do świń, do gęsi, do Milano z wieśniacką muzyką. Warszawskie salony nie dla Ciebie.

ZAPEWNE TO TY JESTEŚ PRZYSŁOWIOWYM WARSZAWIAKIEM Z REJESTRACJĄ ZACZYNAJĄCĄ SIĘ NA INNA LITERKĘ NIŻ W :)
POZDRAWIAM

Jullia2012

Skoro Warszawa to "salony" to, to burak musiał napisać.

TO TE ZEGARKI KTÓRE POSIADAM

PALLAS 8114
DELBANA 207355
Glashütte 032775

Jullia2012

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org