Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zegarek zabytkowy |
Witam mam zapytanie gdzie można sprzedać w dobrym stanie zegarek na ręczny sztuk 3 złote przed wojenne ??? Jullia2012
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zegarek zabytkowy |
Na przeciwko katedry jest lombard tam ten pan skupuje takie stare rzeczy , jeżeli bedzie w dobrym stanie to napewno go kupi
|
|
napisz ty normalnie o co tobie chodzi? reczny czy inny?! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wystaw na allegro - najpierw popatrz za ile chodzą podobne zegarki - szczegolnie zwróć uwagę na markę, próbę złota i okres z jakiego pochodzą. Jak zgłosisz się do lokalnych nabywców to zaplaca tyle zeby jeszcze na tym sporo zarobić.
|
|
patrzyłam takie zegarki były kupowane za 1000zł na allegro Jullia2012
|
|
Dzięki na pewno się tam przejadę Jullia2012
|
|
Czy jeszcze gdzieś można sprzedać może ktoś z Was zna kto kolekcjonuje tego typu zegarki ?? Jullia2012
|
|
Kiedyś był komis w hotelu Polonez - obecnie Gromada. Łomżyńskie lombardy kupują za jak najniższe pieniądze, po to, aby w Warszawie czy innych dużych miastach, lub nawet w Allegro nieźle na tym zarobić.
|
|
mieszkam w warszawie więc czeka mnie spacer po strówce tam chyba najlepiej poszukać lombardów Jullia2012
|
|
Zasada jest taka, tanio kupić drogo sprzedać i w tedy świat jest piękny
|
|
i sama sobie odpowiedziałaś
|
|
Podaj, prosze marki tch zegarkow.
|
|
(Witam mam zapytanie gdzie można sprzedać w dobrym stanie zegarek na ręczny sztuk 3 złote przed wojenne ??? Jullia2012 ) Najwyższy czas buraki łomżyńskie nauczyć się pisać zgodnie z zasadami polskiej ortografii. Jullio 2012-ty nieuku!!! Wracaj ze stolicy do swojej chaty gdzieś pewnie w Jeziorku, do świń, do gęsi, do Milano z wieśniacką muzyką. Warszawskie salony nie dla Ciebie.
|
|
Najwyższy czas buraki łomżyńskie nauczyć się pisać zgodnie z zasadami polskiej ortografii. Jullio 2012-ty nieuku!!! Wracaj ze stolicy do swojej chaty gdzieś pewnie w Jeziorku, do świń, do gęsi, do Milano z wieśniacką muzyką. Warszawskie salony nie dla Ciebie. ZAPEWNE TO TY JESTEŚ PRZYSŁOWIOWYM WARSZAWIAKIEM Z REJESTRACJĄ ZACZYNAJĄCĄ SIĘ NA INNA LITERKĘ NIŻ W :) POZDRAWIAM Jullia2012
|
|
Skoro Warszawa to "salony" to, to burak musiał napisać.
|
|
TO TE ZEGARKI KTÓRE POSIADAM PALLAS 8114 DELBANA 207355 Glashütte 032775 Jullia2012
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |