Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Psiak! Ponawiam apel! |
Ponawiam mój apel: Od kilku dni przy strzelnicy błąkał się mały, czarny kundelek z białym krawacikiem. Sunia jest młoda, zadbana,ułożona, bardzo ufna i przyjazna. Prawdopodobnie ktoś ja wyrzucił. Co za serce! Na takie mrozy! Psiak o mało co nie zamarzł! A może komuś uciekła? Czy ktoś chce adoptować sunieczkę? Dobra Duszyczko zadzwoń nr tel 795280304. Ps. Niestety ja już mam psa i małe mieszkanie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Psiak! Ponawiam apel! |
nie moge wziac ,bo czesto wyjezdzam a nie oddam nikomu na przechowanie! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
kochani, czy znajdzie się ktoś, żeby przygarnąć tę mała? Jest młoda, błyszcząca, zadbana, grzeczna. Jeśli nie, zmuszona będę oddać ja jutro do schroniska.Nie wahaj się dzwoń- 795280304 ! Czekam!!!!
|
|
Mam 2 suczki 3 nie ma mowy! I jeszcze kota :( Sora, ale nie pomoge choć bym chciała! :( Kapeeeć:D
|
|
bierz, nie peniaj
|
|
Kota zanieś do złotego smoka. A piesa bierz
|
|
Jeżdżę od dwóch dni wieczorami w poszukiwaniu psiaka i nie mogę go znaleźć... Nie znam tego osiedla i nie wiem gdzie szukać. Czy ktoś go podkarmia? Proszę podrzućcie mu chociaż jakiś koc pod śmietnikiem, cokolwiek żeby przetrwał. I tłuste jedzonko.
|
|
Hej Olu. Ta sunia była u mnie od razu jak ja tylko znalazłam. Dzisiaj niestety zawiozłam ją do schroniska. Nadal szukam dla niej domu. Chciałabyś ją zabrać? odezwij się do mnie. mój nr tel. 795280304. A w tym schronisku? Serce mi pęka.
|
|
A ja załapałam, że gdzieś tam się włóczy :) Nie mogłabym dać jej domu, ale chciałam przetrzymać ją w te mrozy i szukać nowego właściciela. Mam nadzieję, że szybko ktoś ją wypatrzy, dobrze, że już ma schronienie, opiekę i wikt.
|
|
Olu, dzisiaj rozwieszę jej zdjęcia z ogłoszeniem. Mam nadzieję,że ktoś sę znajdzie, kto ja zechce. Czekamy!!!
|
|
Per.sor, załóż małej wątek na dogomania.pl może akurat ktos ją wypatrzy? W schronisku dostanie ciepłe miejsce do spania i miske pełną jedzenia... Co z wami ludzie, czemu bierzecie, a później wyrzucacie te maleństwa w takie mrozy?
|
|
Czekamy właśnie na Ciebie! Dzwoń!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |