poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklepy i ***

Nietak dawno chodziłem po sklepach byłem w stokrotce nastałem się jak *** ale warto było bo zrobiłem duże zakupy ale już w sklepie LUX PSS SPOŁEM nastalem się z pizzo i zmywakami dlatego bo jakiemuś dziadkowi zachciało się płacić karto która niechciała odczytać próbowali 3 razy stałem w kolejce jako pierwszy i mnie to wkurwiało bo zamiast odrazu zapłacić za zakupy w wysokości 33 zł piniędźmi to próbował jebano karto płacić ,kolejka się zrobiła bo tylko 2 kasy były otwarte no już powoli mnie łapało na *** a tak pozatym to bardzo miła obsługa i bardzo dbają o klijenta bardzo ! ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklepy i ***

Co sie burzysz.normalna sprawa przed swietami.a moze nie mial przy sobie pieniedzy dlatego karta placil? co za ludzie, ja pie*****le

Śledczy, coś taki niecierpliwy?

Przed świetami jest tak w każdym sklepie

Właśnie dziad miał kase tylko szumu narobił jak zauważył że nie jest sam w sklepie to wtedy zapłacił kaso z portwela i to mnie wkurwia ze ludzie nie myślą !

w luxie to normalne ze kolejki zawsze sa bo te baby nie potrafia korzystac z tych uzradzen i dlatego tak jest
kiedys chcialem zaplacic karta a baba powiedziala ze nie nie mozna u nich palacic karta malych sum
hehe
po zapytaniu sie o kierownika sklepu zmienila zdanie
poprostu ludzie nie szamnuja swojej pracy

Bartek, coś Ty się tak wqurzył na same Święta? W Święta trzeba być lepszym niż w inne dni, a Ty obciach walisz.

Pozdro.

śLeDcZy rozumiem twoje zdenerwowanie ale na Litosc Boska narobiles tyle bykow w swojej wypowiedzi ze normalnie mnie skrecalo jak to czytalem.
A wracajac do sprawy - tacy sa najgorsi, probuja szpanowac karta czy jak... ;)
Swoja droga, to zakupy karta pomimo ze dla nas bezplatne - obciazone sa prowizja chyba 3-4 zl.

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

Zapomniałeś dodać, że jest to obciążenie dla sklepu. Pamiętam jak kiedyś płaciłem na stacji benzynowej kartą za Snickersa (ok 2zł) czyli prowizja za płatność przewyższyła cenę kupowanego produktu. No ale sprzedali mi :)

Płaciłem kartą pare razy w Stokrotce za produkty poniżej 3 zł, nigdy nie było problemu.

Ja wolę płacic nawet jak mam gotówkę, właśnie po to żeby mieć gotówkę.

Gótówki używam tylko w tych sklepach/lokalach w których nie mogę płacić kartą!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Ja tak samo.

Nie wiem co w tym złego... :)

Mój rekord transakcji kartą: 1.60zł. Na stacji prosili, bym kupił coś jeszcze, ale twardo się wsztrzymywałem. :D

Można płacić ale tak żeby nie wstrzymywać całego ruchu w kolejce a nawet w całym sklepie :)

Jego wina, że kasjerka nie umie używać urządzeń do płatności kartą?

Zdecyduj sie. :>

Wina Jest :
>Tego Dziadka Że Zachciało Mu SIę Płacić Karto.
>Banku Że Połączenia Nie Można Było Złapać (słaby serwer ... ).
>Kasjerki Zamiast Odrazu Zawołać Koleżanke Żeby Odrazu Nas Obsłużyli przy Innej Kasie To Stała i Głupa Paliła.
>Urządzenia <

...i wszystkich świętych, że im nie pomogli...

śledczy: z okazji świąt, życzę Ci spokoju ducha i cierpliwości... :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org