Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życzenia |
Kochani Ci - których mijamy bez słowa na ulicy, znajomi z widzenia i nieznajomi! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia - wszystkim znajomym, nieznajomym - przyjaciołom - łomzyniakom: Nich się spełniąąą świątweczne życzenia te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku tego Wam życzę w Nowym Roku!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Życzenia |
Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada.
|
|
|
A ja będę tradycyjna: Wesołych Świąt :)
|
|
SzCzĘśCiA, ZdRoWiA, PoWoDzEnIa W DnIu BoŻeGo NaRoDzEnIa, BeCzKę PiWa, WiAdRa WóDkI By OdGoNiĆ WsZyStKiE SmUtKi. 100 CaŁuSóW Na DoDaTeK By SmAcZnIeJsZy ByŁ OpŁaTeK!
|
|
Przyłączam się do życzeń taką opowieścią: Dzisiaj rano nasz Pan otworzył drzwi do Nieba, zobaczył mnie i zapytał: - Dziecko, jakie masz dzisiaj życzenie? Odpowiedziałam: - Panie, proszę Cię, zaopiekuj się osobą, która właśnie czyta tą wiadomość, jej rodziną i jej przyjaciółmi. Zasługują na to, a dla mnie są oni bliscy. Miłość Boża jest jak ocean, widzisz gdzie się zaczyna, ale nigdy gdzie się kończy. Efekt tej wiadomości rozpoczyna się właśnie teraz. Anioły istnieją, ale często nie mają skrzydeł, nazywamy je więc przyjaciółmi. WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH. Zbych
|
|
ptysiu Posty, których jedynym celem jest kopiowanie - będą kasowane
|
|
Kilrt yo z kad go skopiowaŁEM ?
|
|
z http://strony.aster.pl/zyczenia/bozonarodzeniowe.htm :) więc zamknij jape bo święty nie jesteś ;] sam kopiujesz
|
|
Spokojnych Świąt...
|
|
Kiler a nie bo na gg to dostałęm :)
|