Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomysł na walentynki. Może jakiś bal ??Wiecie czy cośw Łomży organizują ? |
Znacie może jakiś pomysł co gdzie i jak i za ile :) ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomysł na walentynki. Może jakiś bal ??Wiecie czy cośw Łomży organizują ? |
|
|
myślę, że wspólnie przygotowana kolacja, świeczki wino... Ewentualnie kino, 4 Pory Roku Presto dla domatorów TVN, sześciopak Tyskiego na głowę, chipsy... i też będzie fajnie :)
|
|
To ja też wolę połówkę %
|
|
Proponuję coś słodkiego własnoręcznie wykonanego: www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
|
restauracja na farnej organizuje Walentynki.
|
|
Zapraszam na wieczór walentynkowy w Labiryncie: romantyczna kolacja na sali restauracyjnej, cena jest zależna od wybranego pakietu menu: 3 opcje do wyboru: 80 zł/ za parę, 100 zł za parę lub 120 zł za parę. W cenie zupa, danie główne, deser oraz do wyboru lampka wina, szampana z truskawką lub drinka. W tle znana i przyjemna muzyka romantyczna oraz koncert debiutującego wokalisty. Dodatkowo w trakcie wieczoru wylosujemy zaproszenia na bezpłatną grę w kręgle, w dowolnie wybranym terminie. Pozdrawiam, Ewa Wierzbowska
|
|
Podobno w Rysiu robią bal, w restauracji na Farnej www.nafarnej.pl, w motelu Zacisze tez jest bal walentynkowy www.motel-zacisze.com. wiec wybór chyba jest. Wystarczy poszukac.
|
|
Walentynki sa jednak najbardziej romantyczne jesli spedza sie je tylko we dwoje :)
|
|
Chyba w kisielnicy pod serduszkiem bedzie jakis bal albo cos grubszego? Nie wiem nie orientuje się w tych sprawach ale możesz zajrzeć . Gwarantowany miły wieczór , wieczory :D
|
|
A koniecznie się upieracie, żeby wydawać gruby hajs? Nie lepiej to jakoś z jajem, z pomysłem ogarnąć. Jest w necie tyle bekowych pomysłów, pierwszy z brzega: https://apps.facebook.com/heinekenserenade/ Takich różnych śmiesznostek jest masa, grunt to polecieć z pomysłem, to naprawdę może dać lepszy efekt niż kosztowanie się na jakieś smuty...
|
|
labirynt jaK pani Jolanta poda falki to i zawitam:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |