Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
York |
Witam bardzo serdecznie. Chciałbym się zorientować czy miał by ktoś na sprzedanie ,Yorka. Odpowiedzi prosze pisać pod tematem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: York |
chcesz wiedziec kto kupuje yorki Pewex Mam Yorka. http://www.youtube.com/watch?v=5Zcej5NPGLc ?)@.)%.!(*(.?
|
|
ja mam pinczera jak chcesz szczeniaka za 150 lub 100 bo chce sie pozbyc szczeniaka bonie mam czasu dla niego morelka
|
|
witaj ja mam suczkę rasy york na sprzedanie
|
|
Zabronione jest sprzedawanie psów bez rodowodu,z niezarejestrowanych miotów.Każdego innego można jedynie oddać.
|
|
to co z tego ze zabronione, teraz sprzedaje sie miske albo smych a piesek jest gratis
|
|
menia0411 podaj numer gg :D
|
|
Jak jest łamane prawo nie potrafię nie zareagować.A tu jest to wprost.Psy kupuje się w hodowlach lub adoptuje ze schroniska.Można przygarnąć bezdomnego.A ogłaszanie na forum,że mam pinczera za 100 lub 150 zł jest nielegalne.To zresztą na pewno nie pinczer,tylko mieszaniec w typie pinczera. Monika1819 niedawno szukała małego pieska,szybko chce się go teraz pozbyć :( .
|
|
pisz do mnie na e-mail gg nie mam
|
|
pisz do mnie na e-mail gg nie mam menia0411@wp.pl
|
|
ty jestes mieszana nie udzielaj sie jaj cie tu nie proszono to jest pinczer miniaturowy kupilam go dlasiebie ale nie mam czasu z nim wychodzic a psiak potrzebuje ruchu morelka
|
|
Monia1819 jestem mieszana :) Po co kupiłaś psa,jak nie masz czasu się nim zajmować ? Jeśli to pies z hodowli to podpisałaś umowę.Prawdopodobnie możesz od niej odstąpić i zwrócić psa.
|
|
Jak sprzedaje za 100 zł to na pewno nie był z rodowodem:)
|
|
Taaaa, w Łomży pies z rodowodem. To jak VW z salonu :) Pozdrawiam.
|
|
Ooo są i to dużo
|
|
monia zaczyna mi handlarą śmierdzieć, który to już pies? 2? 3? Może US powiadomić, podatek by ściągnął, a policja dowaliła kilka tysięcy kary. Siebie oddaj dziewucho, pieski, fretki, wszystko byś oczami chciała. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
wypraszam sobie, może nie Yorka ale mam psa z rodowodem i jestem z Łomży ..
|
|
Sprzedaż i kupno zwierząt z hodowli nie zarejestrowanych jest przestępstwem. Ja takie hodowle nazywam pseudo hodowlami które rozmnażają bez pojęcia co popadnie i gdzie popadnie i to wszystko tylko dla kasy, często kojarzone są rodzeństwa efektem takich kryć są chore osobniki z którymi nowi właściciele maja duuużo kłopotów. Przemyśl taki zakup, ja osobiście sugeruje poszukać hodowli w której otrzymasz wraz ze szczeniakiem metrykę. A taniej kiełbasy nawet psy nie chcą żreć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |